Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '07

 
Kategori
Blog
 

Arkadaşlar destek!

Arkadaşlar destek!
 

2 Temmuz’da MB’de başlayacağı söylenen yarışma bazı arkadaşların olumsuz tepkileriyle iptal olmuştu. Peki…Yarışmayalım. Bence de işin içine yarışma girince ne olacağı belli olmaz.Harika olan ne biliyor musunuz?Sevgili editörlerimizin, MB yazarlarına, fikirlerine ve tepkilerine verdiği değer.Sonsuz teşekkürler.

Dediğim gibi, yarışma psikolojisi sonucu neler olacağı belli olmaz.Acaba iyi mi olurdu, kötü mü olurdu diye düşünürken inceden ince;aklıma bir fikir geldi.Hemen paylaşıyorum: MB yazarlarımız için konan ödül geri çekilse ama değerlendirme olsa. Her hafta yapılacak çekilişle okuyuculara ödülleri verilse.Söz konusu değerlendirme karne gibi Cumadan Cumaya veya Pazardan Pazara yayımlansa. Fikrime fikir katan olursa sevinirim.

Düşünmeye devam ederken bir fikir daha geldi aklıma.Pazar günleri GUSTA’da, kategorisine göre seçilen yazılarımızın yer aldığı gibi haftanın yine belirli bir günü Milliyet Gazete’si MB’de ki bloglardan oluşan 20-25 sayfalık bir ek hazırlasa, nasıl olur?(Arkadaşlar destek!).Hatta ekin ismine dair birkaç önerim de var:

-KURŞUN KALEM

-PASTEL

-NOKTÜRN

-KAHVE MOLASI

Bu isimler benin naçizane önerilerim.Tabii ki ismini(dereyi görmeden paçalarımı sıvıyorum ne?)editörlerimizin uygun bulduğu isimlerden oluşan bir anketle bizler belirleyebiliriz.

BU YAZI YORUMA EN ÇOK İHTİYAÇ DUYAN YAZIDIR.DUYURULUR!

SAYGILARIMLA

LAVİNYA

 
Toplam blog
: 80
: 1765
Kayıt tarihi
: 14.05.07
 
 

1975 ANKARA DOĞUMLUYUM, 15 YAŞIMDAN BERİ YAZARIM(yazmak fiilinin geniş zamanlı kullanımıyla) evli..