Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşık olmak, sevmek ve sevilmek istiyorum !!!!!

Aşık olmak, sevmek ve sevilmek istiyorum !!!!!
 

AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK, AŞKI YÜREKTEN HİSSETMELİ, AŞKI AŞKLA YAŞAMALI.........


Bir insanla mutlu olmanın en büyük adımlarından biri de, onunla muhteşem bir aşk yaşamaktır. Onu aşkla ve muhabbetle sevmektir. Aşk nice kitaplara, nice romanlara konu ve mevzu olmuştur. Nice tarihi şahsiyetleri, içine meşkle çekmiştir. Hepsinin de gerçekten çok mükemmel bir aşkı ve sevdası olmuştur.

Muhakkak ki gerçek aşk bambaşkadır. Aşkların en yücesi bilindiği üzere ALLAH aşkıdır. O Aşk ki, bambaşka bir şeydir. Daha sonra da aşık olmak sırası ile devam eder. Kuranı kerim aşkı, Hazreti Resul aşkı gibi devam eder.

Bir insana aşık olmak da öyle kolay bir şey değildir. Ama o tadı alabilmek gerçekten çok ama çok önemlidir. Aşkı çok iyi arayıp bulmak gerekir. Kendine aşık olabileceğin öyle güzel insanlar var ki, hepsi de birbirinden harikadır mükemmeldir. Öyleyse ne yapacağız? Bu soruya en güzel cevap şu olabilir. Yapılacak en mükemmel şey, kendimizi kalbi aşkla derinden seveceğimiz ve bizi bizden daha çok sevecek, harikalar diyarından gelen birini bulmak ve onunla hayatımızı son nefese kadar mutlu bir şekilde  sürdürmektir.

Aşk ve Sevgi bunlar ikiz kardeş gibidirler. Sürekli bir arada yaşamaya ve birbirine dönüşme özelliği olabilen ender bir vaziyettir. Kainat; aşk ve sevgi üzerine kurulmuştur. Aşk ve Sevginin tarifi bizleri her zaman çok zorlar. Aşksız ve Sevgisiz bir hayat kurak veya çorak toprağa benzer. Yani aşksız ve sevgisiz hayat bomboştur.

Genelde aşkın gelip geçici olduğuna dair bazı söylentilerde olmuyor değildir. Bu söylentiler tabi ki insandan insana değişen durumlardır. Bazı yanlışlar gerçekleri veya doğruları asla ortadan kaldıramaz. Asıl olan ne olursa olsun gerçek aşka ulaşabilmektir.

Aşk ve sevgi üzerine o kadar çok güzel şeyler anlatılmıştır ki bunlar çok sayıdadır. Bunlardan en güzeli ise Bülbülün Güle olan aşkıdır. Bir de özellikle Leyla ile Mecnun halen günümüzde bile dilden dile konuşulmaktadır. En özel olanı ise Ferhat ile Şirin aşkıdır. Yani Şirinin aşkı için Ferhat dağları delmiştir. Buna benzer çok sayıda aşk üzerine örnekler çoktur. 

SEVMEK YA DA SEVİLMEK GÜNEŞİ HER İKİ YANDAN DA HİSSETMEKTİR.

NE MUTLU AŞKI BULANLARA NE MUTLU AŞKLA YAŞAYANLARA

HERKESE SEVGİLER, SAYGILAR, HÜRMETLER...........

MERHAMAET EDEN, SEVGİ GÖSTEREN, SEVGİ VE MERHAMET GÖRÜR....................  

 
Toplam blog
: 94
: 1680
Kayıt tarihi
: 20.06.14
 
 

Üniversite, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Çalışan, İyi bir kariyer sahibi olmak, Kitap okuma, ..