Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşk mı ne?

Aşk mı ne?
 

Biri vardır ya; hani hayatın içinde çok ararsın bulamazsın, bulduğun kişilerin de o olduğunu düşünürsün ama o olmadığını analdığında zaten bir yıkım vardır üzerinde. Bunun nedeni gerçekten doğru insanı bulamamak işte. Ama biri var şimdi terazinin öyle bir yerinde ki, ağır basan hiçbir taraf yok. Çünkü her anıyla Hoş olan da bu zaten ismini koyamamak ama doyasıya haz almak. Ön yargı yapıpda isim de vermek istemiyorum çünkü doğal olan ilişkilerde önemli olan bunu devam ettirebilmek.

Gerçek nedir bilirmisiniz; bir paylaşım, bir güven ve dürüstlük ve bunun sonucunda hakettiğine ulaşmak. Onu haketmek ona bu güveni vermek. Bir yumak ipi düşünün ve ünün içindeki sıcaklık veren o ince hassas tüyleri. Bence aşk bu işte; ısıtmak, keyif vermek ve ona bağlanmak. Hani adranelin yükselmesi gibi abartı değil aşk, o ileri decerede bir istem.

Adını hala koyamadığım sen; saatler bile öyle akıp geçiyor ki zaman dalga geçercesine oynuyor benle. Neden ki bu denli düşünmek, neden hassaslaşmak, neden tarifini yapamadığımız duygularda bocalamak. İmkansızlığın bize sunduğu pamuk ipliği derecesinde ki bu paylaşım...

Hani nerde aşk?



 
Toplam blog
: 105
: 880
Kayıt tarihi
: 18.06.07
 
 

Delice biri, aşka inanan zaman zaman hayatı tiye alan deniz tutkunu işte kısaca...