Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşkta ayrılmak da güzeldir ..

Aşkta ayrılmak da güzeldir ..
 

AŞKIN ÇİÇEĞİ


AŞK MUCİZEVİ BİR DUYGUDUR.. ACITIR. HELE AYRILIK SANCILARI ÇOK ACIDIR.. AMA AŞKTA AYRILMAK DA GÜZELDİR.

Sevgili okurum... Bu hafta sonu her zamanki gibi muhtemelen güzel uyanıp mutlu bir güne uyanırız..Bazen ise istemeden de olsa hüzünle uyanırız. Hayatı yaşıyorsak bu iki duygu da bize aittir.. Bu konuya biraz sonra tekrar döneceğim.. Önce AŞKTAN BAHSEDELİM BİRAZ..

Aşkı yaşamak çok başkadır.. İnanılmaz yoğun ve doludur..

Aşkı istemekle yaşayamazsınız.. Beklersiniz ama boşunadır.. Hayatınıza beyaz atlı prens gelmemiştir. Beklemekte güzeldir aslında.. o duygu ve hayalerle yaşamak .. o anlarda çok başkadır.. yaşayanlar bilir. Ya biz erkekler?

Biz erkekler, karşımızda uzun süredir hayranlık duyduğumuz bir kadın için yaşadıklarımız  varya o duygular anlatılamaz.. Aşkın en kötü tarafı ise hep erkek olarak tanışmak teklif etmek anlatmak bize düşer.. Ya bu kadar sıkıntının olduğu bir dönemde uğraş dur..

AŞIK ERKEK BECERİKSİZDİR..

Aşk adamın aklını alır.. Yaşınız 18 -20 ise tamamen yandın. Kıza teklif etmek için bir yakın arkadaşını bulmak zorundasın. Üzerine onun da gönlünü hoş etmelisin. Zaten kaprisli biri varken bu iki üçe çıkar.. Sorunlarla mücadelen de üç katına çıktı demektir. Okuyan öğrenci ve genç arkadaşlar çok haklısınız derler..

Şimdi nasıl davranmak lazım gelir? Suriye meselesi kadar karmaşık bir konudur. Bu çözüm formüllerini bir başka blog yazısına bırakalım... Kızmayın lutfen çözüm önerilerim var..

Gelelim bugünkü özünde kötü fakat her dönem yaşanabilen Aşkta ayrılık da güzeldir sözün açıklamasına..

AŞKTA AYRILIK DA GÜZELDİR..

Aşkı yaşadınız veya yaşamaya çaba gösterdiniz.. Biz erkekler yaşarız ama çözüme gelince becerimiz azalır.. Biz erkeklere ayrılık çözümden sanki daha yakın gibi durur.. Neden?

İşte size cevapların bazıları..

AŞKTA YOĞUNLUĞU KADIN YAŞIYORMUŞ GİBİ GÖZÜKSEDE ASLINDA ERKEK YAŞAR..

Bu söz gerçektir. Bizler aşkta duyguya önem veririz. Yaşarken bizim için karşımızdaki kadın önemlidir. Onun mutlu olması yeterlidir. Ama ya kadınlar?

Bir çoğu hepsi olmasada  bu davranışımız yetmez. Yanında şu olacak, bu da olacak, aaaa çok mu şey istedim ki.. Evet çok şey değil istedikleriniz ama geriye ne kaldı? Hani karşılıksız aşk? 

Herşeyi iste sonra da hiç bir şey istememiş gibi davran.. Bu aşkın özünü kaybetmek demektir.

AŞK ÖZELDİR.. KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVİLİR. ŞART ŞURT YANINA EKLEDİĞİNİZ ZAMAN O ARTIK AŞK DEĞİLDİR..

Aşkınızı erkeğiniz ve kadınınızla yaşarken onu olduğu gibi kabul etmek zorundasınız. SİZDEN BİR ŞEY İSTERSE YAPMAYA ÇALIŞIN AMA ISRAR ETMEYİN.

AŞK ÇABUK KAÇAR..

Aşkınızı yaşayın.. bir gün bitecek diye de korkmayın.. AŞK İÇİN AŞKLA GEÇEN BİR SANİYEYE BİLE DEĞER ..

VEEE İSTEMEDEN AYRILIK ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADIYSA..

Burada kişiler sevdği kadını ve erkeği üzmemelidir. Dostça ayrılmalıdırlar. Başarılı bir ayrılık size ve karşınızdaki sevgilinize güç katacaktır. Asla kavga etmeyiniz.

Sevgilim seni çok seviyorum ama yürütemedik olmadı..üzgünüz ikimizde ama yaşamakta güzel .. senle aşkta güzeldi.. Umarım benim yapamadıklarımı başka biri ile yaşarsın.. seni seviyorum.. ELVEDA..

Her zaman emrindeyim yardıma hazırım..

Bu sözleri yazmakta söylemekte yaşamakta zordur.. Ama yaşanacaksa bu kaçınılmaz son ise bunu uzatmadan yapmak lazım gelir.. Yoksa yıpranır yıpratırsınız..

AYRILMAK ZORDUR.. ama her gün kavga etmek daha zor ve üzücüdür. Bu dönemde erkek kadından daha fazla üzülür. Kadın kısmen tepkileri ile rahatlar.. Erkek ise genelde konuyu uzatmamaya çaba gösterir. Yaralıdır, ama göğüs gerecek olan en az kadın kadar erkektir.. Yok efendim erkek hemen unuturmuş hemen bir sevgili bulurmuş..

Evet bazen bulabilir.. Çoğu zaman erkeğinde bir birlikteliğe gücü kalmaz..

HAYAT AKIP GİDİYOR..

Aşk her zaman karşınıza çıkmaz.. Ayrılığı da aşkı da güzel karşılarsanız, hem kendiniz hemde karşınızdakinizi yıpratmak istemezsiniz.. O SİZIN SEVDĞİNİZ KİŞİDİR..

Bu yazıyı okuyan bir çok insan ayrılığı değişik açılardan yaşamıştır. Kimi acısını derin yaşamıştır. Kabul edemez, çok emek vermiştir, belki onuru kırılmıştır.. Ama ayağa kalkmak zorundayız.

HEM AYRILIK YENİ BAŞLANGIÇLAR DEMEKTİR.. Yeni yaşam biçimi demektir.Yeni yola çıkmak demektir. EDİNDİĞİNİZ TECRÜBELERLE KENDİNİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK DEMEKTİR.

AYRILIK TAMAM ZORDUR.. ACIDIR.. YÜREK YAKAR.. İZ BIRAKIR.. Keşke yaşanmamış olsa.. Ama bunu unutmayın yaşadığınız güzel anlara da değer.. Pişmanlık duymayın..

AYRILIK SONRASI..

Asla birbirinizi suçlamayın.. hataları vurgulayın bu karşınızdaki kişiyi uyarmak adına yarar sağlar.Ama hiç kimse ayrılmak için yola çıkmaz. Emek vardır aşkta... okuyun yazdıklarımı bir çok aşk yazım vardır. Yalnız bende insanım kendime göre kendi bakış açıma göre yazdıklarımdır. Herkese göre değişebilir.. Saygılıyım.. Zaten aşkta karşınızdaki kişinin düşünce ve davranışına kısıtlama başaladıysa ve ona saygı duymamaya başladıysanız, o gün bilin ki siz aşkınızı başka bir yola itmişinizdir.. Ayrılık kaçınılmazdır.

Bazen tekrar keskin dönüşlerde vardır. Ayrılırsınız fakat güçlü dönersiniz..Bu da bazen rastlanan bir durumdur. Bunu da göz ardı etmeyin..

HAYATTA HER ŞEY MÜMKÜNDÜR..

AYRILIK SONRASI YENİ AŞKLARDA..

 

SEVGİYLE KALIN ..

 

 

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..