Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '21

 
Kategori
Astroloji
 

ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

 

28 Ocak 2021  Perşembe günü saat 22:16’da Aslan burcunun 9 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay zamanları, olayların daha görünür olduğu zamanları ve tamalanma, bitiş enerjilerini temsil etmektedir. Bu Dolunay’ı ekstra güçlü kılan Mars ve Uranüs’den aldığı kare açı ve Güneş’in Jüpiter ve Satürn tarafından kuşatılmış olmasıdır.

Aslan burcu; sahnede olmak, kendini göstermek ve karşı taraftan onay alma, alkış alma arzusunda olan bir enerjidir. Bu Dolunay’da özellikle enerjimiz bu alanda çalışıyor olacak. Doğum haritalarımızda Aslan burcunun denk geldiği ev konularında bu enerjileri oldukça yoğun yaşayabileceğimizi söyleyebiliriz. Dolunay’ın Mars ve Uranüs’ten aldığı tetikleyici açı ise ani, beklenmedik, sıradışı olayların hayatımıza gelebileceğini, bu süreçte aşırı dürtüsel davranıp yine aşırı risk alma potansiyelinde olabileceğimiz göstermektedir. Acele karar vermeden, iyi düşünüp hareket etmek hepmizin yararına olacaktır. Jüpiter’in büyüteç etkisi de yine Dolunay enerjisini fazlasıyla büyütecektir.

 

Sabit burçlarda oluşacak olan bu Dolunay özellikle; Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçlarını daha fazla etkiliyor olacaktır. Dolunay haritasında yükselen derecesinde Başak burcunun olması dolayısıyla, Başak burcunu da fazlasıyla etkileyecektir.

An haritasında bir diğer önemli detay ise; Plüton ve Venüs kavuşumudur. Güç, tutku, manipülasyon enerjilerini temsil eden Plüton ile Aşk,sevgi, ilişkileri temsil eden gezegen Venüs’ün bir arada olması; ilişkilerde derinlik, tutku, kıskançlık ve güç savaşlarının da ön planda olacağını göstermektedir.

Farkındalığı yüksek ve katkısı bol  bir Dolunay diliyorum.

Sevgiler....

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..