Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '11

     
    Kategori
    Kitap
     

    Astral Dünya Serisi; Anahtar

    Astral Dünya Serisi; Anahtar
     

    Astral Seyahat tutkunlarının kaçınılmaz dizisi Astral Dünya Serisi, on iki yaşından beri Astral Seyahat ile iç içe olan yazarımızın deneyimlerinden ve gördüğü rüyalardan oluşmaktadır. 

    Serinin ve yazarımızın ilk kitabı Anahtar, maceranın sadece başlangıcıdır. Yazarımızın yazmakta olduğu Kilit adlı romanı ise sadece bir bölümüdür. Serinin en az yedi kitaptan oluşması beklenmektedir. 

    Anahtar adlı romanın konusu özetle şu şekildedir: 

    1930 yılında Ak yanglar ile Ruslar arasında gerçekleşen savaştan yararlanan Şamanlar, Tadd adındaki Savaşçı Ruh liderliğinde Şeytanın çocuklarından bazılarını yerin üçüncükatmerine hapsederler. Bu durumu kabullenemeyen İskandinav Mitolojisi İntikam Tanrısı Vadi'nin kararıyla Savaşçı Ruh'un eşinin rahmine, ilk çocuğuna hamile ilen, anahtar kız gönderilir. 

    Anahtar kız Ausrina Eva Zena, İskandinav kanından oluşsa bile Yunan Mitolojisi Yeraltı Tanrıçası Persephone'nin ruhunu taşımaktadır. Ausrina on yedi yaşına geldiğinde ikiz kardeşi Agustin tarafından Astral Seyahat hakkında bilgi edindikten sonra sürekli bilinçsiz bir şekilde gerçekleştirmeye başlar. Ruhu Astral Dünya'ya alıştığında ise farkında olmadan yaptığı küçük ama sonuçları büyük olan hata yüzünden "Dokuz Dünya"nın sembolü Ygdrasil'e hapsedilir ve Elysion'da bir damla kanı akıtılatak üçüncü katmerin kapısı açılır. 

    On iki yaşından beri Astral Seyahat ile iç içe olan yazarımız, Astral Dünya Serisi; Anahtar adlı kitabında sizleri kendi dünyasına çekmekle kalmayacak, rüyalarınızda bu macerayı birebir yaşatacaktır. 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 980
    Kayıt tarihi
    : 18.04.11
     
     

    Yazar ve Emlakçı. Roman ve senaryo kurguları yazmakla ilgileniyor...