Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '12

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Atasam ve Memur Sen’den sağlık anlaşması

Atasam ve Memur Sen’den sağlık anlaşması
 

Atasam Hastanesi ve Memur Sen aralarında “kurumsal sağlık anlaşması” imzaladı. Atasam Hastanesinde gerçekleşen protokole Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Pişkin ve Samsun memur-Sen İl temsilcisi aynı zamanda Samsun Eğitim Bir-Sen şube başkanı Necdet Güneysu ve Büro Memur-Sen şube başkanı Mustafa Karabiber katıldı.

Güneysu konuşmasında “Atasam Hastanesiyle kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Atasam Hastanesi Yönetimine, hekimlere ve personele bize vermiş oldukları destekte dolayı teşekkür ederiz. Bugüne kadar Atasam’la olan gönül bağımız  bugünden sonra kurumsal anlamda da devam edecektir” dedi.

Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Salih Zeki Pişkin de “Kalite anlayışımızdan ödün vermeden, sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Kurumsal sağlık hizmetleri kapsamında yaptığımız sağlık anlaşmasına göre Memur-sen üyeleri ve birinci derece yakınları Atasam Hastanesinde yapılan tüm hizmetlerden indirimli olarak yararlanacak ve Memur Sen’e bağlı  tüm üyeler Atasam’da olmanın ayrıcalığını yaşayacak” diye konuştu.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..