Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '11

 
Kategori
Astroloji
 

Ateş grubu burçlar ve ev dekorasyon stilleri

Ateş grubu burçlar ve ev dekorasyon stilleri
 

Merhaba değerli blog okuyucuları, astrolojiyle her insan kadar benimde haşır neşirliğim vardır. Hatta bazen bunu daha ileri götürerek ilk tanıştığım insanlardan aldığım o ilk izlenimlerden hangi burçtan olduğunu tahmin etmeye çalışırım kendimce:)

Astrolojik özellikler sosyal hayata, ilişkilere yansıdığı kadar ev dekorasyonlarında da kendini göstermekte bunu herkes biliyor. Belki bir arkadaşımıza alacağımız küçük bir hediye seçiminde onun doğasından gelen zevklere hitap edeni bulmak için küçük ip uçları olabilecek bilgileri paylaşmak istedim sizlerle…

İlk sıra Ateş Grubunu temsil eden burçlar yani (KOÇ, ASLAN VE YAY): Ateş grubu pırıltıyı sever. Onun evi adeta show yeridir. Her şeyin en iyisin ve kalitelisine sahip olmak isteyen ateş grubunun evinde her türlü ihtişamı yakalayabilirisiniz. Ateş grubunu temsil edenlerin evleri gittikleri yerlerden seyahatlerden topladıkları farklı radikal parçalarla doludur. Bu grubun amacı hayatı keşfetmek felsefesi üzerine kuruludur.

Çok fazla evlerinde zaman geçirmezler. Buna rağmen evleri canlı renklerin liderliğinde olan ateş grubu mensupları, hedefi var olmaktır! Ateş grubu insanlarının ortamları mutlaka aydınlık ve boş güneşli olmalıdır. Enerjileri soğuk renkleri iter. Güneşin her tonu ve lüks dekoratif parçalar bu grup için yaratılmıştır. Hayat ve enerji dolu bu grup insanları, evlerinde de aynı enerjiyi ve dinamiği isterler. Kırmızı vazgeçilmezliği ile, metal aksesuarlar ve uçuşan havalı kumaşlar, perdeler, örtüler ve soylu mekanlar ilgi odaklarıdır.

Fonksiyonlu ve gösterişli mobilyalar tercihleridir. Kırmızı aksesuarlar olmazsa olmazlarıdır. Özellikle yatak odalarında cinsel kimliklerini yansıtan aksesuarlar ön plandadır. Egzotik mekanlara özlemleri evlerine yansır. Renk: Kırmızı, kızıl, fuşyanın tüm tonları, gold ve turkuaz.

Yarın toprak grubu ve ev stillerinde buluşmak dilegiyle saygı değer dostlarım.

Yolumuz umut, yoldaşımız sevgi olsun, sağlıcakla, mutlu kalın…

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..