Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Atv Ekranlarında Ay Yapım İmzası ile 8.Gün Dizisinde Burcu Biricik Transferi

Atv Ekranlarında Ay Yapım İmzası ile 8.Gün Dizisinde Burcu Biricik Transferi
 

Burcu Biricik ismini Şeref Meselesi daha sonra da Hayat Şarkısı dizileri ile ekrana yükselen trendle yazdırdı. Çağatay Ulusoy’un Netflix için çekeceği dizi içinde Burcu Biricik ismi konuşulmuş hatta partnerlikleri kesinleşmiş gibiydi.

Bir anda topumuz bir çalım yedik ve Burcu Biricik, Ay Yapım imzalı 8.Gün adlı dizi için imza attı. Senaryosunu İçerde'nin yazarları Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı dizi, etkileyici bir baba kız hikayesini Atv ekranlarına taşıyacak.

Yeni yılda ekrana gelecek olan 8.Gün dizisinin kreatif yönetmeni olarak Hilal Saral adı geçiyor. Ne bu kreatif yönetmen derseniz, bazı işler için aslında sıklıkla kullanılıyor. Dizi daha ekranda görülmeden usta bir imza o dizi ile ilgili çalışmaları yapıyor. Malum ilk bölümler genelde 1 ayda falan çekiliyor. İşte o kreatif yönetmen o bölümü çekiyor ve ilerleyen bölümlerde de bir diğer yönetmene diziyi devir ediyor.

Bu yapılan devir-teslim işi aslında oldukça işleyişi kolaylaştırmak adına uygun bir durum. Dekor, kostüm, kast, v.b için kreatif yönetmen çalışıyor ve bir uslup oluşturuyor. Ardından gelen yönetmen de bu uslubu sürdürüyor. Hani biz arada “X dizinin yönetmeni değişti” gibi duyumlarda bulunuyoruz ya işte aslında bu önceden belli bir durum.

Halen oyuncu kadrosu için çalışmalar sürüyor.  Hikayesi ağırlıklı kadın merkezli olan dizide Burcu Biricik'in partnerini canlandıracak oyuncu ise henüz netleşmedi.

Bu arada bu sezonun en çok teklif götürülen oyuncusu da Burcu Biricik oldu. Sanatçı zirve yolculuğunda oldukça popüler ve bu popüleriteyi de sürdürecek gibi, yolu-bahtı açık olsun Sarı Şeker!

Hayatta bahtınızın açık olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..