Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

ATV Masum Değiliz'i 2 Bölümde Yayından Kaldırdı!

ATV Masum Değiliz'i 2 Bölümde Yayından Kaldırdı!
 

Televizyon dünyasının ne kadar acımasız olduğunu bilmeyen yoktur. Ben de buradan bunu defalarca ifade ettim. Siz televizyonda ayakta kalmak istiyorsanız, yayınlandığınız ekrana para ve reklam kazandırmak zorundasınız. Bu durumu sağlayamıyorsanız yeriniz televizyon tarihinin tozlu sayfaları olacaktır. Ki oluyor da. Bu durumun en çarpıcı örneklerini her sene farklı şekillerde görüyoruz.

İşte buna yeni bir örnek daha dün gece eklendi!

ATV'nin uzun zamandır reklamlarını döndürdüğü 2 dizisi tam anlamıyla kabus yaşadı.Pazartesi günü yayınlanan 8.Gün ve cumartesi günü yayınlanan Masum Değiliz dizileri o kadar kötü sonuçlar aldı ki, ATV'nin neden böyle olduğunu anlayabildiğini sanmıyorum. İşte bu 2 diziden bir tanesi olan Masum Değiliz dün gece itibariyle ne olduğunu anlamadan, yeni bölümü ya da finali yayınlanmadan yayından kaldırıldı.

Evet. Finali ya da yeni bölüm diye çekilmiş eldeki stok bölümü yayınlanmadan cart diye yayından kaldırıldı. Ve dizinin yayınlandığı saate daha önce olduğu gibi Kim Milyoner Olmak İster programının yeni bölümü konuldu. Bu arada da olan Masum Değiliz yayınlanacak diye apar topar final yaptırılan Bahtiyar Ölmez'e oldu onu da unutmamak lazım.

2.bölümüyle 40.sıralarda yer alan, reyting oranlarında 0.89 gibi rezalet bir reyting skoru alarak yüzlerde şok ifadesi oluşturan Masum Değiliz'den bahsediyoruz, öncelikle onu hatırlatayım. Bu yüzden ATV'nin verdiği bu kararı haklı bulanlar olacaktır. Elbette aniden yayından kaldırmak, emekleri yarıda kesmek ne kadar doğru orası da tartışılır. Ama sen ulusal kanalda ve prime time bölümünde yayınlanırken 1 reyting bile alamazsan sonuç kaçınılmazdır.

ATV'nin 8.Gün ve Masum Değiliz yapımlarından görmüş olduğu hasarın sonuçlarının neler olacağını hep birlikte göreceğiz. 

Ama ne olursa olsun, Masum Değiliz yalnızca 2 bölüm sonunda ekran çöplüğünü boyladı. 

Geçmişler olsun diyelim.

 

Anıl Koldaş

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..