Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Ay Yıldız'lı Süper Milli takım geliyor.

Ay Yıldız'lı Süper Milli takım geliyor.
 

..


Dün geceki Milli takım gerçekten gelecek adına çok ümit veren bir futbol oynadı. Takımda kötü oynadı denecek bir tane oyuncumuz yoktu. Hepsi canavar gibi oynadı ve Milli takımımızı uzun zamandan beri ilk kez keyif vererek kaygı taşımadan izledik.

Özellikle Hamit Altıntop’a ayrı bir paragraf açmak istiyorum mükemmel bir futbol oynadı. Futbol adına çok keyif verdi ve Gökhan Gönül ile birlikte sağ kanadı mükemmel kullandılar. Sadece Hamit ve Gökhan mı? Kesinlikle değil Ayhan’ı, Nuri’si, Arda’sı, Tuncay’ı görünmez kahramanımız Hakan Balta ve defanstaki savaşan ikilimiz Gökhan Zan ve Servet ile takımımız müthiş savaştı ve çok iyi bir futbol oynadılar. Sonradan oyuna giren Sercan bile artık ben bu takımın ilk 11’inin değişmez futbolcusuyum dercesine müthiş oynadı ve attığımız 3.goldeki topu önüne alışı ve yaptığı asistle herkesi kendine hayran bıraktı.

Milli takımımızın çoğu oyuncusu çok formda ve bu da Milli takımımıza olumlu yansımış görünüyor. Umuyorum ki bu güzel futbolumuzun devamı gelecek ve gruptan çıkacağız.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..