Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Ardinho - Semihinyo

Ardinho - Semihinyo
 

..


Geçenlerde Arda Turan’ın kendisinin dile getirdiği bir söz. Pasaportum farklı olsaydı şimdi ben de bambaşka bir yerde olurdum” diye konuşmuştu. Kendi ayarında ki futbolcuların Arsenal ve Real Madrid gibi takımlarda forma giydiğini belirtmişti ve bu düşüncesinde de sonuna kadar haklıydı.
Arda şuan ki futbolu ile Avrupa’nın dev kulüplerinde rahatlıkla oynayacak kapasitede ve yetenekte bir futbolcu. Ama karşısında kendisinin de dile getirdiği gibi pasaport farkı var neden pasaport farkı, çünkü Avrupa kulüplerinde yabancı statüsünde olacağından, transferini düşünen takımlar tekrardan düşünmeye başlıyorlar Arda Turan transferini. Arda’nın futbol konusunda ki şansızlığı pasaportunda Ardinho yazmayışı. Seneye ya da bir sonraki sene eminim ki Arda’nın yolu Avrupa takımları olacak.

Gelelim Semih’e gerçekten Fenerbahçe’ye katkısı tartışılmaz derecede çok oldu ve olacak ta. Hangi futbolcu yedek kaldığı sezon da gol kralı oldu. Hak etmediği şekilde kendisinden kötü forvetler arkasında isimlerinden dolayı yedek bekledi. Kezman gibi topu ayağında tutamayan, aldığı topu kaptıran bir forvet arkasında senelerce yedekte oturdu. Ve eminim ki Guiza’dan da daha yararlı bir futbolcu geçen sene Guiza’ya tanınan prim ona tanınsaydı çok daha faydalı olurdu takıma. Semih’in forvet özelliklerinin dışındaki en büyük artısı topu çok iyi kullanabilmesi, Alex vari pasları ve asistleri ile takımın bir bütünü olması.
Aynı Arda olayında olduğu gibi Semih Fenerbahçe’ye transfer olan bir yabancı konumunda olsaydı ya da Semihinyo olsaydı şu an Fenerbaçe'nin her daim aranan ele avuca sığmaz futbolcusu olurdu.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..