Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Aykut gitsin Simge gelsin, puanlarımız fıstık olsun...

Aykut gitsin Simge gelsin, puanlarımız fıstık olsun...
 

Fıstık gibi antrenör


Ahaliye mevzu lazım ya, şimdi de gündem -gerçi asıl bomba Alex’in kadro dışı, Aykut’un kadro içi kalması-ama bu içler dışlar çarpımında Aziz başkan hangi değere eşitleyecek kendini, bu denklemde bilinmez fakat şu ‘’Bayanların Erkekler kadar Futboldan anlamaz’’ parabolü ile ilgili iki de ben taş atmak isterim entel kuyularınıza. Çok meraklı iseniz gerçekten Simge hanımı Fenerbahçe’nin yeni antrenörü yapın, olur mu olur hem de Fıstık gibi olur vallaha.

Ümit Özat’ı hepimiz biliriz namı değer başkan. Fenerbahçe’de top oynarkenki adamlığını Ankaragücü Fenerbahçe maçında almış olduğu tavır ve davranışlarla sekteye uğratsa da bu onun ağzından çıkanların yanlış olduğu anlamına gelmez.

Ne dedi Özat, HEM DE Türkçe konuştu bir göz atarsak kısaca bayanlar erkekler kadar futboldan anlamaz, Eeee? Ne var bunda, bu kadar basit bir cümleyi devlet sorunu haline getirmenin ne alemi vardı anlamadım. Ya ne komik insan var ortalıkta, sırf bayanlara şirin görünmek için kendi akıl değerlerini bile hiçe sayan ne kadar çok erkek varmış inanılır gibi değil.

Cüneyt Özdemir’i dinliyorum seksist diye bir tanımlama yaptı? Bu ne ya, adam senin soyadını bilmiyor canlı yayında soyadınız neydi diye soruyor, siz ona olaya çok seksist yaklaşıyorsunuz demektesiniz. Cüneyt’ime bak ya. Ya Fıstık ablamıza ne demeli organik bi dünya laf etti. Tabii ki insan beyni ile oluyor, penis gücü ile erkek olunur demiyor kimse, neden her şey dönüp dolaşıp akıl yerine penis kavramına takılı kalıyor. Kadınlar erkekler kadar futboldan anlamaz. Kadınlar erkekler kadar iyi otomobil kullanamaz. Kadınlar erkeklerden daha çok dedikodu sever. Kadınlar erkeklerden daha çok alış veriş meraklısıdır. Daha diyim mi? Bunda gocunacak, tepinecek anlamayacak, organ’ik bi dünya sebebe bağlanacak ne var? Dünyanın bilmem neresinde, 3 ligde kadın antrenörmüş almışlar bunu örnekleme yapıyorlar. Siz tam bombasınız ya, kadınlar erkekler kadar askerlikten anlamazlar, Seksist mi oldu Cüneyt ağbi? Bu Nene Hatun’un varlığını, Kara Fatma’nın hizmetlerini hiçe saymak demek mi oluyor şimdi? Hangi kadın Mustafa Kemal kadar askerlikten anlar, anlamaz ama Mustafa Kemal’i de bir kadın dünyaya getirmiştir. Durum bu, geyiklerin boynuzunu rahat bırakın lütfen onlar doğada kendi boynuzlarını cilalayabilirler dalkavukluğa gerek yok.

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..