Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '07

 
Kategori
Haber
 

Aynısı kendisine de yapılmıştı... Peki o ne yaptı?

Aynısı kendisine de yapılmıştı... Peki o ne yaptı?
 

Okan Bayülgen’i sivri dilinden dolayı sevmeyenlerin çok olmasına karşın son senelerde ben programlarını severek izlerim. Kişilere karşı alaycı davranışları, kendine aşırı özgüvenli tavırları, açık yakalama tarafları, özellikle de gelen konuklar içerisinde ukalalık sezinlediği konuğuna karşı tavır alıp, diliyle ezme mekanizması anında çalışır..

Ben tüm bunların biraz yapısı gereği, daha da çoğunluğu programın formatından dolayı olduğunu ve bu şekilde merak uyandırıp reyting almasına bağlıyorum.Tüm bu olumsuzluklarının yanında zaman zaman eğitici, bilgilendirici paylaşımları da olmuyor değil.

Magazinsel programında, manken kızlara, güzellere, espri ile karışık istediği tarzda hitap edip sohbet ediyor da, bu defa yaptığı, ciddi bir programında sert kayaya çarptı..

Ak Parti İstanbul milletvekili adayı Özlem Türköne’ ye ön ismiyle hitap etmesi ve konuğunun kendisine bu şekilde hitap edilmemesini istemesi Okan bey’ i programda yalpalattı.

Okan Bayülgen’ in yapısı gereği böyle bir tepkiyi sinesine çekip, o an hitap şeklini değiştirmesi beklenemez. Aksine üzerine gider, daha da durumu zorlaştırır tanıdığım kadarıyla.

Fakatttttt....

Programlarının birinde Şahan’ın kardeşi Togan Gökbakar konuğuydu. Yanılmıyorsam bir filmin yönetmenliğini yapıyordu ve o konu hakkında bilgi veriyordu. Sohbetin akışı samimi bir hava yaratınca Togan Gökbakar ‘’Okan’ cım’’ şeklinde hitap da bulundu..

Ve Okan Bayülgen’in tepkisi sizce ne olmuş olabilir

‘’Ukalalık yapma’’ oldu...

Okan Bayülgen’ i sevmeme, rağmen Özlem hanıma verdiği tepkiyi kınıyorum.Kendisine yapılan aynı davranışa gösterdiği tepkiyi hatırlatıyor, Özlem hanıma ön ismiyle hitap etme hakkına sahibim gibi haklı sebep arayışlarından vazgeçmesini öneriyorum.

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..