Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Aziz Yıldırım, yumruğunu masaya vurdu!

Aziz Yıldırım, yumruğunu masaya vurdu!
 

Fenerbahçe’de işler kötü gidince, spor medyasında Aziz Yıldırım ismi öne çıkar. Aziz Yıldırım’ın hakkını vermekten çok, onu yıpratacak haberler sayfaları kaplar.

Aziz Yıldırım, şunu dedi, bunu yaptı, şunu fırçaladı...

Haber çok, kışkırtıcı başlık çok, doğru denen şey ise az.

Fenerbahçe’de işler iyi gitmiyor.

Yabancı transferi konusunda verilen sözler, taraftarın beklentileri gerçekleşmedi. Bunlarda sorumlu olarak Aziz Yıldırım görülüyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde raydan çıkınca, tepkiler oluştu. Tepkilerin hedefindekiler de Aziz Yıldırım’la Aykut Kocaman.

Bir gazetenin haberine göre Aziz Yıldırım, bazı futbolcularla özel olarak görüşmüş. Önce, iki kaptanı Alex ve Emre Belözoğlu'nu çok ciddi şekilde uyarmış, ardından sakatım diye oynamayan Lugano'yu odasına çağırmış. Volkan Demirel'e takıma ağabeylik yapması gerektiğini söylemiş.

Bunlar normal!

Gazetede yer alan şu bölüm ilginç:

“Young Boys maçının ardından ilk kez bir araya geldiği takımın lider futbolcularını sert bir şekilde uyaran Yıldırım'ın toplantıda Alex'e dönerek "Zico'yu istemediniz gönderdim" dediği, daha sonra Emre'ye de "Aragones'i istemediniz gönderdim" dediği öğrenildi. Yıldırım, "Fransa gol kralı 1 milyon 400 bin Euro'ya oynuyor. Siz burada 3.5 milyondan aşağı kazanmıyorsunuz. Ya adam gibi oynarsınız ya da Galatasaray dahil nereye istiyorsanız gidersiniz. İki yıl sonra zaten görevi bırakacağım, borçları temizleyip gideceğim. Bu iki yılda iki şampiyonluk istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Başkanın görüşme esnasında yumruğunu birkaç kere masaya sertçe vurduğu ve kapıyı tekmelediği de öğrenildi.”

Konuşmaların tanığı kim, konuşmaları gazeteciye kelimesi kelimesini kim aktardı? Orası belli değil. Onun için de isim verilmediği için başkasından duyulmuş gibi aktarılmış.

Aziz Yıldırım’ın ağzından çıktığı söylenen sözler, içerik bakımından Aziz Yıldırım’ın üslubuna ve karakterine, kişiliğine hiç uymuyor. Çünkü bunları ancak aklı başında olmayan insanlar söyler. O kadar gücü olan hiç kimse böyle basit bir üslupla konuşmaz.

Aziz Yıldırım’ın böyle konuşmaz!

O gazeteye göre, Aziz Yıldırım, odasına çağırdığı Aykut Kocaman’a da şunları söylemiş: "Takımın patronu sensin. Bildiğin yolda yürü. Ekonomi olarak da istediğim yolda gidiyorsun. Kulübü borçsuz hale getireceğiz. İstediğin gibi çalış" diyerek moral verdi. Yurtdışına çıkan Yıldırım'ın yakın dostlarına "Biraz kafamı dinlemem lazım. İki gün yokum" dediği bildirildi.”

Haber dediğin, uydur uydur yaz, olunca böyle oluyor.

Aziz Yıldırım, masaya yumruğunu vurmuş!

Doğrudur, Aziz Yıldırım, bu haberi okuyunca, yumruğunu masaya vurup şöyle demiştir:

“..........”

Bu sözlere ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 287
: 1147
Kayıt tarihi
: 13.07.10
 
 

1960 Ankara doğumluyum. Bir kamu kuruluşundan emekliyim. Yazmayı ve okumayı bir yaşam tarzı sayarım...