Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '15

 
Kategori
Ev / Bahçe
 

Bahar geldi dekorasyonu değiştiriyoruz!

Bahar geldi dekorasyonu değiştiriyoruz!
 

Alışık olmadığımız uzun bir kışın ardından yazın habercisi bahar aylarıyla güneş yüzünü göstermeye başladı. Güneşin sıcak yüzünü görmeyi özleyenler olarak yavaş yavaş kış aylarına elveda derken evlerimizin dekorasyonuna da şöyle bir el atma vakti geldi diye içimizden geçirmeye başladık.

Evlerimizde vazgeçemediğimiz alışkanlıklardan bir tanesi de hiç şüphesizi zaman zaman yaptığımız değişikliklerdir. Farklı ev dekorasyon fikirleri ve farklı tasarımlara olan arayışımız her zaman biraz mevsime biraz da içerisinde bulunduğumuz ruh haline göre değişiklik gösterebilmektedir.

Bu yaz biraz renkli ve cıvıl cıvıl bir oturma odası isteyenler için ilk olarak soluk renklerle döşenmiş oturma odalarına ister el emekleriyle renkli birkaç el yapmı dekorasyon aksesuarı yapmaları veya alışverişe çıktıklarında özellikle pastel renklerden oluşan ama odadaki diğer eşyalarla da uyum sağlayan dekoratif aksesuarlar almalarını öneriyorum. Gerçekten doğru seçimleri yaptığınızda odanızda hepsi bir bütün olarak harika duracaktır.

Sizler için blogumda hazırladığım birbirinde şık farklı tasarımlara ait örnek tasarımlara göz atmak isterseniz bloğumuz ziyaret edebilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 5
: 656
Kayıt tarihi
: 29.05.09
 
 

1989 yılında Manisa' nın Demirci ilçesinde doğmuşum. Babam memur olunca güzel ülkemin bikaç ilini..