Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '18

 
Kategori
Ev / Bahçe
 

Bahçeler İçin Hazır Havuzlar

Bahçeler İçin Hazır Havuzlar
 

Aşırı sıcaklardan bunalanlar için ve bahçelerinde yer imkanı olan kişiler son yıllarda popüler ve fiyat olarak ta çok pahalı olmayan prefabrik aile havuzları iyi bir çözüm olacaktır.

Sadece fiyat olarak değil kurulumu oldukça basit olmakla beraber istediğiniz gibi rahatlıkla temizleyebilir veya hazır pompalarından alarak çözüm sağlayabilirsiniz.

Maliyeti 10 ile 30 bin arasında değişmektedir ve bir çok büyük mağazadan temiz edebilirsiniz. Bahçeniz düz bir alan bularak güzelce konumlandırdığımız havuzumuz keyifle vakit geçirmemizi sağlayacaktır.

Bir kullanıcının verdiği bilgiler; normal bir havuz gibi gerekli kloru ekliyoruz, ayar çubukları ile test klor miktarını test ettiğini söyleyen bayan, haftada bir boşaltıp suyu yenilediğini belirtiyor.

Metal görünümün farklı hoş bir görünümü olsa da herkes beğenmeyebilir ve bahçenin dekor ve stiline uymayabilir. Bunu da bazı kullanıcılar havuzu yere konumlandırarak kullanmaktadır. Bunun temizliğini ise dış pompa ile yapabiliriz.

Evet oldukça kullanışlı ve fiyatları uygun olan prefabrik havuzlar ihtiyacımızı giderebileceğini düşünüyorum.Kullanıcıların bahçelerine konumlandırdığı havuzları seçerek sizinle paylaşacağım.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..