Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Vintage Bahçe Dekorasyonları

Vintage Bahçe Dekorasyonları
 

Eski zamanları popüler dekorasyonları yani vintage günümüzde  trend olmaya başladı. Vintage tasarımlar oldukça dikkat çekici ve geçmiş zamanlardaki zevkin ve zarifliği günümüzde de etkisi mevcuttur. Naturel ve daha sade dinlendirici bir dekorasyona hitap etmektedir. Ağırlıklı metal kullanımı, ahşapa olan ilgi ve ana renklerin kullanımı. Araştırdığım dekorasyonlarda gözüme çarpan vintage dekorasyonlara biraz göz atıp inceleyelim.

Ahşap bir duvar ile çevrilmiş bahçede ağırlıklı olarak çiçekler ile süslenerek, yeşil ve toprak renkleriyle doğadan alıntıları görmekteyiz. Sandalye ve masaların metal oluşu yukarıda bahsettiğim gibi sadelikten yana olarak görülmektedir. sandalyedeki sarı tonu ile çiçekler adeta bir uyum içinde gözüküyor.

Fotoğrafa uzun süre bakıldığında sandalyelere aile büyüklerimizi yerleştiriyoruz. Tasarım fazla duygusal ve nazikliği anlatmaktadır. Bizim deyimimizle antika eşyalar ile konumlandırılan bahçe retro havası vermektedir.

Bu bahçe dekorasyonunda ise gene metal seçimler yapılarak yeşil ile kırmızı seçimleri ile bütünleyici bir etki vermişlerdir. Dikkat ettiyseniz genelde tek renkler ile kombin yapılarak ahşapa ağırlık vermektedirler.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..