Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '18

 
Kategori
Siyaset
 

Bahçeli’nin CHP’ye Yönelik İhanet İması Güldürüyor

Bahçeli’nin CHP’ye Yönelik İhanet İması Güldürüyor
 

Bazı düşünceleri yanlış ama yine de solcuları her durumda seviyorum, hain denilenler bile ülkesi için hain oldu. “Pala” zihniyetine sahip olmadıkları için “güç”ün karşısında yalpalıyorlar hepsi bu, onlar da var olmak istiyor hiç mi sesleri çıkmasın.

Sizler top tüfekle uğraşın onlar kitap okusunlar tam da istediğiniz gibi değil mi? Merak etmeyin sahip çıkacak değilim onların da faşisti, bölücüsü belki haini var, kimin yok ki?

Lakin biraz insaf… Eski sistemin devam etmesini savunabilirler niye bu ihanetmiş gibi görülüyor ki?

Sonra siyaset bu herkes kazanmak istiyor ve AKP’nin belli bir kesim tarafından kayıtsız şartsız desteklendiği ülkede seçim kazanmak kolay değil.

Benim oyum belli “ülkeye zarar verecek ölçüde” milliyetçi, dinci, laik ve bölücü olmadığı için tam olarak bana hitap etmese de İyi Partiye vereceğim.

Partilerin bu kıran kırana yarışta bir oya bile ihtiyaçları var. Üç beş oy için AKP’nin Saadet Partisinin kapısını nasıl aşındırdığını unutmayalım.

Şimdi örneğin İstanbul’da Kürt seçmenlerin desteğiyle CHP kazanırsa PKK at mı oynatacak? Sayın Bahçeli nasıl bir ihanetten bahsediyorsunuz?

Merak etmeyin benim tarafım yok gerektiği zaman sizi de savunacağımdan emin olabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..