Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '15

 
Kategori
Futbol
 

Balıkesir’de Gol Sesi Çıkmadı

Balıkesir’de Gol Sesi Çıkmadı
 

Fotoğraf http://www.milliyet.com.tr/balikesir-de-sessiz-gece---2152461-skorerhaber/ adresinden alınmıştır.


PTT 1. Lig’de haftanın kapanış maçında karşı karşıya gelen Balıkesirspor ile Altınordu 0-0 berabere kaldılar.

Öncelikle başlangıçtan sona kadar güzel bir mücadele seyrettiğimizi belirteyim. İki takım da sahaya kazanmak için çıkmışlardı ve ikisi de kazanmak adına her şeyi yaptılar.

Özellikle ilk yarıda daha ciddi tehlikeler yaratan ev sahibi Balıkesirspor idi. Fakat konuk Altınordu da önemli pozisyonlar yakaladı.

İkinci yarıda da tempolu, hızlı ve zevkli mücadele devam etti. İki takımın da orta sahaları hızlı geçmeleri topun bir o kalede, bir bu kalede olmasını sağladı.

Balıkesirspor adına Karikari dikkat çeken isimdi. Altınordu’da ise özellikle Murat ve Erdoğan’ın uzaktan şutlarında Balıkesirspor kalecisi Vukovic başarılı oldu. Gerçekten de Vukovic, Altınordulu futbolcuların ceza sahası dışından attıkları sert ve etkili şutlarda yaptığı başarılı kurtarışlarla sonuca etki etti.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun 84.dakikada Halil İbrahim’i çıkartıp Yıldıray’ı oyuna almasıyla Altınordu orta sahada tamamen oyundan düştü. Böyle olunca da son dakikalar daha çok ev sahibi Balıkesirspor’un ataklarıyla geçti.

Özellikle uzatma dakikalarında yapılan gereksiz faulde, atışı kullanan Balıkesirsporlu Eray’ın vuruşu direkten kale dibine düştü. Ancak Balıkesirsporlu futbolcular bu müthiş karambolü değerlendiremediler ve maç 0-0 sona erdi.

Altınordu için yapmam gereken bir uyarı var. Kırmızı- lacivertli defans oyuncuları arkaya çok adam ve top kaçırıyorlar. Balıkesir maçında da böyle pozisyonlar verdiler. Bu sıkıntıyı gideremezlerse ileride sıkıntılar yaşayabilirler.

Bu sonuçla Altınordu beşinci sırada yer almayı başardı. Fakat 11.sırada bulunan Balıkesirspor ile Altınordu’nun arasında sadece üç puan fark var.

Gerçekten de PTT 1. Lig, çok farklı bir lig. 6.sıradaki Adana Demirspor ile 16.sıradaki Şanlıurfaspor arasında sadece altı puan fark var. Elbette bu durum lige çok büyük bir heyecan katıyor. Dilerim bu heyecanlı mücadele lig sonuna kadar sürer ve hak eden takımlar Süper Lig’e çıkarlar.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

 

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..