Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Bana Sevmeyi Anlat'a düşük reyting şoku!

Bana Sevmeyi Anlat'a düşük reyting şoku!
 

Hemen her gün yeni bir dizinin başlıyor olması birçok açıdan sıkıntılar yarattı. İzleyicinin neyi tercih edeceğinden, kanalların nasıl bir politika izleyeceğine kadar farklı sorular zihinlerimizde yer etti. Haftanın 7 günü yayınlanan onlarca dizi ve programın varlığı ile sektörel açıdan bol çalkantılı günler yaşanıyor. Bir hafta iyi olan bir yapım diğer hafta kötü oluyor ve bu durum izleyici kaybetmesine yol açıyor. İzleyici kaybının dışında kanalının güveninde de azalma oluyor tabi.

Bu tarz zig-zag içeren reyting tablosuna sahip olan yapımların arasına dün gece itibariyle Bana Sevmeyi Anlat dizisi katıldı. Cuma geceleri FOX ekranlarında görücüye çıkan, kadrosunda Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ gibi isimlerin olduğu Bana Sevmeyi Anlat reyting anlamında gayet kötü bir haftayı geride bıraktı.

10.bölümü ile ekranda olan yapımın reytingleri şu şekilde geldi.

TOTAL : 3.74 reyting ve 8.74 share ile 13.sırada, (Geçen hafta 4.44 reyting ile 7. olmuştu.)

AB : 4.78 reyting ve 11.39 share ile 5.sırada, (Geçen hafta 4.45 reyting ile 4.olmuştu.)

ABC : 4.66 reyting ve 10.70 share ile 7.sırada (Geçen hafta 5.01 reyting ile 5.olmuştu.)

 

Aynı gün içerisinde Kiralık Aşk, yeni başlayan Aşk ve Mavi, Arka Sokaklar, canlı yayınlamaya başlayan Güldür Güldür Show, Sevda Kuşun Kanadında ve O Ses Türkiye gibi rakiplerle karşı karşıya gelen yapım, bu bol rakipli gün içerisinde kendisine bir türlü yer bulamıyor. Ne yukarı çıkabiliyor ne de aşağıya inebiliyor. Bu durum yüzünden yapım için iyi reytingli ya da kötü reytingli diyebilmek zor oluyor. Bu yüzden kötü reytingli değil de önceki haftaya göre reytingi düşmüş diye bir benzetme yapmak zorunda kalıyorum.

FOX'un Rüzgarın Kalbi ve Kördüğüm gibi dizilerini gözünü kırpmadan ortadan kaldırdığını hesaba kattığımızda Bana Sevmeyi Anlat'ın artık daha da dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. 

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..