Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Barış Falay'dan kötü haber!

Barış Falay'dan kötü haber!
 

Günlük hayat içerisinde birçok garip habere ve şok edebilme potansiyeline sahip olan olayla karşılaşıyoruz. Son zamanlarda ortaya çıkan hastalıklar da bu tarz özelliklere sahip oluyor. Son dönemlerde yeniden hortlayan bir hastalık olan Domuz Gribi dehşet saçmaya devam ediyor.

Son zamanlarda ciddi şekilde artış gösteren bu hastalık ünlülerin dünyasına da sıçramaya başladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde Bülent Ersoy, Ebru Şallı'nın ve Gamze Topuz'un çocukları derken bugün bu konuda şok bir haber geldi.

Daha önce Al Yazmalım, Ezel, Medcezir gibi ünlü dizilerde oynayan ve son zamanlarda Paramparça dizisinde gördüğümüz Barış Falay da domuz gribinden nasibi aldı. Bugün gazetesinin ulaştığı bilgilere göre ; kendisine Domuz Gribi teşhisi konulan Falay, bir süredir Gayrettepe'de bulunan bir hastanede tedavi görüyor. Bu tedavi süreci yüzünden Paramparça dizisinin setine de gidemeyen Falay'ın durumunda endişe edecek ya da tehlikeli denebilecek bir durumun olmadığı belirtildi.

Star'da yayınlanan dizilerdeki erkek başrollerin çok şanssız bir dönem geçirdiğini görüyoruz. Kiralık Aşk'ın başrolü Barış Arduç'un zamansız hastalığı yüzünden bir süre diziden uzak kalmasının ardından şimdi de bu haberin gelmesi bir uğursuzluk halinin oluştuğunun kanaatine bizleri ulaştırıyor.

Barış Falay'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..