Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '09

 
Kategori
Siyaset
 

Başkan Macit Özcan ve alt birim belediye başkanları mazbatalarını aldılar...

Başkan Macit Özcan ve alt birim belediye başkanları mazbatalarını aldılar...
 

Mazbatasını alarak üçüncü kez göreve başlayan Halkçı Başkan Özcan


Mersin'de üçüncü kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Macit Özcan ve Alt birim Toroslar ve Akdeniz İlçe Belediye Başkanları bugün kalabalık halk topluluğu huzurunda maazbatalarını aldılar.

Bugün saat 14.00'ten sonra Mersin Adliye binasına yanında Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili İsa Gök ile birlikte gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı Kent Orkestrası ve kalabalık halk topluluğu alkışlarla karşıladı. İl Seçim Kuruluna geçen Başkan Özcan, İl Seçim Kurulu Başkanı Gültay Şendur'dan Mazbatasını alarak üçüncü kez kazandığı ve Mersin Halkına yeniden teşekkür etmek için Basın mensuplarıyla yeniden bir araya geleceği Kongre salonuna kalabalık halk topluluğuyla hareket etti. Başkan Özcan için ''Halkçı Başkan, Macit Başkan'' sloganları atıldı. Yerel televizyonlardan seslenen Başkan Özcan, Bakan Kürşat Tüzmen'in ''Biz Dubai yapacaktık, Mersin Venedik olmayı tercih etti'' sözlerini eleştiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Cumhuriyet Alanındaki Atatürk anıtına çelenk koyarak Büyükşehir Belediyesinin tarihi taş binasına geçti. Kesilen Kurbanların ardından makamına geçen Başkan Özcan, yeniden tebrikleri kabul etti.

MHP'den ikinci kez Toroslar Belediye Başkanlığına seçilen Hamit Tuna ile DTP'den Akdeniz Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Fazıl Türk de mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Bugün yapılan etkinlikler, Mersin Kent gündemine apayrı bir renk kattı...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..