Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bayrağını al, Gündoğdu'ya gel!

Bayrağını al, Gündoğdu'ya gel!
 

17 Mayıs 2009'da her türlü baskı, tehdit ve karalamaya karşın yüzbinlerle Ankara Tandoğan Meydanı'nı dolduranlara binlerce teşekkür ediyorum.

Sınırlarımızın, mayın temizleme gerekçesiyle, yabancı devletlere, özel tekellere, özellikle bölgede siyasi hesapları olan ABD destekli İsrail'e açılması için yasa çıkarıldı.

Yoksul köylülerimiz toprak için feryat ederken 800 km. uzunluğunda toprağımız yabancı tekellere kiralanmak isteniyor.

Ekonomik kriz giderek derinleşiyor. Başta gençlerimiz, binlerce insanımız işsiz kalıyor.

19 Mayıs'ın 90. yılında, Anayasa değişiklikleri öne sürülerek, özellikle Cumhuriyetin yargı kurumları, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay için siyasi baskıları arttıracak değişiklikler planlanıyor.

ERGENEKON TERTİBİNE KARŞI, YURTSEVER AYDINLARLA DAYANIŞMA İÇİN, HUKUKSUZLUĞA KARŞI HUKUK DEVLETİ İÇİN, BASKI VE TEHDİTLERE KARŞI, TAM BAĞIMSIZ VE DEMOKRATİK TÜRKİYE İÇİN, VATANIMIZIN VE ULUSUMUZUN BİRLİĞİ İÇİN, YİNE GÜNDOĞDU MEYDANINDA OLACAĞIZ...

Ergenekon tertibinin yeni dalgaları dillendirilirken, Deniz Feneri'nin tercümeleri ve eksik belgeleri bir türlü tamamlanamıyor.

Çankaya'da oturan Abdullah Gül'ün "Kayıp Trilyon Davası"ndan şüpheli olduğu ve yargılanması gerektiği mahkeme kararıyla ortaya çıkıyor.

Çankaya'dan "çözüm için fırsat doğdu, acele edelim" açıklamaları yapılırken "Kandil'den diyalog çağrıları ile birlikte özerklik ve yerel parlemento önerileri geliyor. Bir yandan mayınlar patlarken ayrılıkçı terörle pazarlık gündeme getiriliyor.

ATATÜRK DEVRİMLERİNİ, VATANIMIZIN VE ULUSUMUZUN BİRLİĞİNİ, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNMAK İÇİN, TAM BAĞIMSIZ VE DEMOKRAT TÜRKİYE İÇİN; HAYDİ İZMİR!, HAYDİ EGE!, HAYDİ TÜRKİYE!

21 HAZİRAN 2009 SAAT: 17:00 de

BAYRAĞINI AL, GÜNDOĞDU'YA GEL!...

 
Toplam blog
: 41
: 1248
Kayıt tarihi
: 09.12.08
 
 

Hayatımızın gayesi, gayelerimizi hayata geçirmektir. Benim de şu anki gayem, burada bir şeyler ya..