Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Bayrak, ülke ve din

Bayrak, ülke ve din
 

Ortak Bayrak


Biri çıkmış bayraklar yerlere indirildi diyor… Biri çıkmış ülkenin sınırları dertte diyor… Biri de çıkmış dinsizlikten imansızlıktan hep bunlar oluyor diyor…

Bayraklar olmasına ya da olacaksa hepsi birbirine saygılı olsun. Biri çıkıp bayrakları yerlere indirmesin ya da bir başkası kalkıp bayrakları yakıp, yıkmasın… Olacaksa eşitlik her iki tarafında olsun! Eşitlik diyorsunuz ya hani ondan diyorum. Adalet deniliyor ya hani ondan diyorum.

Ülkenin sınırları elden gidecekmiş, ülkenin Güney Doğusunda ne olduğu belirsiz bir silahlı örgüt. Kendi devletini kurmak istiyormuş! Peki nereye kuracak bir başka devletin topraklarına! Peki bu devletin topraklarında yaşayan vatandaşlar bunu istiyorlar mı? Ya da daha öncesinde orada yapılan zulümleri istediler mi? Hiç kimse bir başkasının ne düşündüğünü önemsemeden yakıyor ve yıkıyor… Olan çocuklara ve hayvanlara oluyor… He yetişkinler hiç umurumda değiller. Çünkü onlar her zaman kirlenmişler!

Ayrıca din olgusu da bir o kadar yetişkinler kadar umurumda değil! Çünkü bu Dünya denilen gezegende ne varsa her zaman ırkçılık, ayrımcılık, ülkecilik hepsi dinlerde var!

 
Toplam blog
: 31
: 2969
Kayıt tarihi
: 17.05.12
 
 

Eleştiri, Metafizik, Filozoflar, Bilim, Teknik, Satranç, Antikçağ, Dinler ilgi alanlarıdır. ..