Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bayrampaşalı yeni Dizisini buldu | Kadir Doğulu Fatih Harbiye Dizisinde oynayacak..

Bayrampaşalı yeni Dizisini buldu | Kadir Doğulu Fatih Harbiye Dizisinde oynayacak..
 

"Bayrampaşalı" karakterini canlandırdığı Pis Yedili dizisinden ayrılan Kadir Doğulu yeni sezonda "Fatih Harbiye" dizisinde rol alacakmış..

Peyami Safa'nın ünlü eserinden diziye uyarlanacak olan dizide Doğulu'ya "Yaprak Dökümü" dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle tanınan Neslihan Atagül eşlik edecek.

Dizide, Doğulu ve Atagül'ün yanı sıra  Süeda Çil, Ebru Şam, Dilara Öztunç, Itır Esen, Yunus Emre Yıldırımer, Fırat Topkorur, Yusuf Baymaz, Seda Türkmen, Kahraman Sivri, Özgürcan Çevik ve Özdemir Çiftçioğlu da rol alacak.

Fatih Harbiye'nin yapımcılığını Koliba Film yaparken ; yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.. Senaryo ise Hayriye Ersöz'e ait.

FOX TV'de yayınlanacak olan dizide, batının yaşam tarzıyla, geleneksel yaşam tarzı arasında bocalayan Neriman adlı genç bir kızın hikayesi anlatılacak.

Neriman, Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi ve modern İstanbul’un varlıklı üst sınıfından yakışıklı Macit arasında kalacak...

Hatırlarsanız Kadir Doğulu geçtiğimiz günlerde Pis Yedili dizisinden ayrılmıştı.. Gani Müjde ve tükenmezkalem ekibi bu ayrılığı Kadir Doğulu'nun yeni bir yapımda yer almak için görüşmeler yapmasına bağlamıştı..

Eylül ayından itibaren yayınlanacak Fatih Harbiye dizisinin akıbetinin ne olacağını göreceğiz.. Ama benim kişisel fikrim : Kadir Doğulu'nun bu diziyle Pis Yedili'deki ilgiyi ve sevgiyi yakalayamayacağı yönünde..

Bakalım bekleyelim görelim..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..