Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Gözümüz aydın ! Aşk-ı Memnu yeniden ekranlara dönüyor!

Gözümüz aydın ! Aşk-ı Memnu yeniden ekranlara dönüyor!
 

Entiranın kralı , Kanal D'nin en ünlü yapımlarından Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle 15 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün 13.00'de tee en baştan başlıyor..

Halid Ziya'nın Aşk-ı Memnu kitabının bir uyarlaması olan dizinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu.. Yapımcı ise Kerem Çatay.. 2 Eylül 2008 tarihinden 24 Haziran 2010'a kadar sürmüş , 16 farklı ülkede yayınlanmış bir Ay Yapım dizisidir..

Dizinin konusu hatırlatmak gerekirse ( Hatırlatmak diyorum bilmeyeni dövüyorlar çünkü..) :

Dizide, İstanbul'un sayılı zenginlerinden biri olan Adnan Bey'in, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra Nihal ve Bülent adlı iki çocuğuyla kalmasından sonra, ikinci bir evlilik yaparak kendisinden çok genç bir kız olan Bihter ile evlenmesi ve Bihter'in kendisini manevi yeğeni Behlül'le aldatmasını konu edilir..

Dizinin final bölümünün izlenme oranı %73.7..!.. Evet ülkenin neredeyse %75'i oturup finale kilitlenmiş.. Ki sorsanız bu yüzdenin 60-65'i hikayenin orjinalini okumamışlardır.. Ki 2-3 ergen kız arkadaşın , orjinal hikayenin bulunduğu kitabın diziden sonra çıktığı düşündüğünü ben biliyorum.. Anlayın durumumuzu..

O dönem RTÜK'e çok şikayet gitmiş sözde.. Türk aile yapısına uymuyormuş da kötü örnek oluyormuşmuş.. Madem öyle de arkadaş niye %75 izlenme oranı var o zaman ?.. Ülkenin 4/3'ü bu ''ahlaksızlıkları'' merak ediyor , takip ediyor demek ki.. Öyle değil mi ?

Madem uymuyor yapımıza , madem ters bizim yaşantımıza.. Neden 2 sene boyunca hep 1. oldu.. Tekrarları bile ilk 10'a giriyor.. Neden tekrar tekrar veriliyor.. Hem de içinde bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayında..

İlginçliklerle doluyuz.. Bakalım yine şikayet edecek miyiz ? Yoksa gene reytingte ilk 10'a sokacakmıyız ?..

Neyse vuracağız yine entrikanın , yalanın dibine.. Sonuçta koca Bihter Ziyagil bu ; şakaya gelmez...

Anlayana...

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..