Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bebek İşi'ne 4 yeni oyuncu ! | Sevinç Erbulak da var!

Bebek İşi'ne 4 yeni oyuncu ! | Sevinç Erbulak da var!
 

Show TV'nin sevimli dizilerinden Bebek İşi..

Nurgül Yeşilçay , Timur Acar , Nevra Serezli , Bora Akkaş gibi isimlerin yer aldığı Bebek İşi dizisi 15 Temmuz'dan beri ekranlara geliyor.. Erkan Can'ın sesiyle hayat verdiği Yankı bebek tüm tatlılığıyla izleyiciyi ekrana bağlıyor..

Bebek İşi tüm hızıyla yoluna devam ederken kadrosuna yeni isimler katılıyor.. Kim peki bu isimler ?

1-Murat Akkoyunlu : Limon Film'in kadrolu oyuncusu haline geldi Akkoyunlu .. Şaka bir yana.. Son dönemlerde İşler Güçler ve Her Şey Yolunda Merkez dizilerinde ve Çakallarla Dans filminin serilerinde oynayan Akkoyunlu artık Bebek İşi'nde..İşini iyi yapıyor kim ne derse desin..

2- Dilek Çelebi : Muhteşem doğaçlama tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş'ün üyelerinden olan Çelebi daha önce 6 Mantı , Ferhunde Hanımlar , 24 Saat gibi dizilerde rol almış , Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde de yer almıştı.. Çelebi de artık Bebek İşi'nde.. Severiz kendisini..Tatlıdır..Doğaldır..

3-Gözde Mutluer : Daha önce Lale Devri , Tövbeler Tövbesi , Melekler Korusun , Bizim Yenge gibi dizilerde oynayan 1991 doğumlu cici bir hanımefendi.. O da Bebek İşi'nde artık..

Veee..

4-Sevinç Erbulak : Baba Evi , Süper Baba , Kuzenlerim , Çat Kapı gibi son yılların sevilen ve efsane dizilerinden tanırız kendisini.. Çok görülmese de televizyon ekranında siması unutulmayan isimlerdendir.. O da artık Bebek İşi'nde.. Çok özledik kendisini..Ha bir de severiz o da ayrı..

 

Her neyse Bebek İşi kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor..

Yeni isimlere ve Bebek İşi'ne başarılar dileriz..Reytingler bol olsun..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/koldasanil

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..