Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Gülse Birsel’in Sihirli Değneği ile Hümeyra- Rutkay Aziz/ Yalan Dünya ve Kayıp Kurtlar Sofrasında!

Gülse Birsel’in Sihirli Değneği ile Hümeyra- Rutkay Aziz/ Yalan Dünya ve Kayıp Kurtlar Sofrasında!
 

Aile tablosu tamamlandı!


Beyazıt Öztürk, yayından kaldırıldığı iddialarıyla gündeme gelen Yalan Dünya'nın üç hafta sonra başlayacağını açıklamış ve tartışma kapanmıştı. Ünlü şovmen, "Beyaz Show 11 Ekim'de yani bayram haftası başlıyor, konuklarımızı da ona göre seçtik. İlk konuğum Fettah Can. Yalan Dünya da iki üç hafta sonra başlıyor" demişti ama “Beyaz Show” Cuma değil cumartesi akşamı karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çünkü, şu an “Kayıp” “Yalan Dünya”nın arkasından yayına girecek. Ayrıca hatırlarsanız ünlü şovmen geçen sezon “aynı gün üst üste beni görmek seyirciyi bunaltıyor!” diyerek, dizisini Pazartesi gününe uğurlamıştı. Aynı sebeptendir ki bu sefer “Beyaz Show” Cumartesi yolcusu olur.

Geçtiğimiz sezon “Sürgün diziler kervanı”nın ilk isimlerinden olan “Yalan Dünya” izleyicinin sürekli aynı kanalda kalmayı istememe psikolojisi’’ sebebi öne sürülerek Pazartesi gününe gönderilmişti.

Bu durum izleyicinin arka arkaya Beyaz’ı görme durumunun yarattığı yüz eskiticiliği yüzünden şov programını  vuruyordu… Yalan Dünya’nın Pazartesiye zorunlu göçü sonucunda ‘’Beyaz Show’’un reytingi çok daha iyileşmiş ve zirveye yaklaşmıştı.

Pazartesi gününe alınmak ‘’Yalan Dünya’’ için başlarda handikap iken sonraları bir avantaj oldu. Cuma gecesinde kalsaydı şimdikinden daha çok izleyici kaybı yaşayabilirdi. Çünkü karşısında güçlü yapımlar vardı. Bu mücadelenin malubu Yalan Dünya olacaktı. ‘’Arka Sokaklar’’la yer değiştirmesi kanalı Cuma birinciliğini yerleştirmişti.

Bu sezon da Cuma startını “Kayıp” dizisi ile veren Kanal D, bu akşam itibarı ile “Kayıp” ı P2 ye taşıyarak yolculuğuna devam ediyor. P2 ye taşınan dizinin ömrünün kısa olduğunu düşünenler ve dile getirenler var ama stratejiyi az evvel anlattım “Beyaz Show” cumartesi gecesine alınınca bu soru işaretleri de yok olacaktır.

“Yalan Dünya”nın rakipleri; Star Tv: Medcezir, Show Tv: Kolpaçino, Atv : Huzur Sokağı, Fox: Karagül

Bu gecenin bu kuşakta galibi Medcezir olur, geriye kalan ağlamaktan sıkılanlar da “Yalan Dünya”ya seyre dalar.

“Kayıp” ın rakipleri; Star Tv: “Dila Hanım”, Show Tv: “Var mısın, Yok musun?”, Atv: “Tatar Ramazan”, Fox: “Çocuklar Duymasın”

Bu gecenin bu kuşaktaki galibi bence “Dila Hanım” olur, “Kayıp” 2.lik için yarışır….

Hokus-pokuslar ile kaybedilen dizilerin varlığı geçen sezon epey bizi konuşturdu ve düşündürdü. Yalan Dünya, yalan olma yolunda gidiyor derken birden yepyeni bir karakter ile gündeme bütün ağırlığı ile düştü. Nereye baksam, nerede kulak kabartsam ‘’Ne çektin be…’’ diye başlayan, sonrasında kahkahaların eşliğinde devam eden muhabbetlere şahit oldum ve “Vasfiye Teyze”nin etkisi halen de devam ediyor.

Peki bu sezon ne olacak?

Gülse Bilsel önlemini çoktan aldı ve “Avrupa Yakası”nın anne karakteri olan Hümeyra’yı, baba olarak da Rutkay Aziz’i dizisine taşıdı. Çiğdem ve Timur Alsancak çifti Vasfiye Teyze’nin baş döndürücülüğüne ayrı bir keyif katacağa benziyor. Vasfiye Teyze, fenomen oldu bence Çiğdem ve Timur Alsancak da bir o kadar hayatımıza karışıp lezzet verecek. Hakkında biteceği söylentileri yapılan, değişen yayın günüyle soru işaretleri taşıyan Yalan Dünya, Gülse Bilsel’in altın dokunuşu ile yine adından söz ettirmeye başaracaktır. Yani “Yalan Dünya” bu iki karakterin de katılması ile yine ekranda taç giyeceğe benziyor.

Hayatta tacınız başınızdan eksik olmasın dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..