Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '17

 
Kategori
Haber
 

Bedelli Askerlik Çıkacak mı?

Bedelli Askerlik Çıkacak mı?
 

Binlerce gencin beklediği bedelli askerlik konusunda herkesin aklında bir soru işareti var. Bedelli askerlik çıkacak mı? Bedelli askerin yaşı kaç olacak? Bedelli askerliğin ücreti ne olacak? TT olmuştu. 

İstanbul ATV ve A Haber ortak yayınında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlik konusunda da açıklama yaptı. Bu açıklama sonrası heyecan iyice arttı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Şuan da gündemimizde bedelli askerlik yok çünkü şuanda bedelli askerlik konusunda asker kadrosunda ihtiyaç var.'' dedi.

Vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz

Erdoğan açıklamasına şunları da ekledi: ''Bedelli askerlik gündemimizde yok, geçmişimizde de bu yoktu. Son zamanlarda artış kaydediyor. Temenni ederiz ki bunlar yavaş yavaş gündendem düşer ve herkes o şerefli giysiyi giymek üzere yola devam eder.''

Üniversiteyi bitirip bedelli askerliği bekleyenler var...

''Hele üniversite bitirmiş, bedelli askerliği bekleyenler. Zaten gelip yapacağın askerlik 6 ay. Bunun da yaklaşık 20 günü izin. Gel askerliğini yap. Askerlik bir de sana birçok kazanım sağlıyor. İnsan hayatının disiplininde de askerliğin sağladığı birçok faydalar var. Bunun dışında da yani normal şu andaki süreçte de zaten ortalama 11 ay. Bunlardan kaçınmanın da ben doğru olmadığına inanıyorum.''

 
Kayıt tarihi
: 08.04.17
 
 

..