Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '16

 
Kategori
Alternatif Enerji
 

Bedenimizde Kansere sebep olan duyguları bıraksaydık bu ne Yaratırdı?

Bedenimizde Kansere sebep olan duyguları bıraksaydık bu ne Yaratırdı?
 

Olumsuz düşünce bedende kanserin büyümesine sebep oluyor...Affetmek bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ancak 'affettim' diyen birçok kişi aslında sadece bir yalan içinde. Esas çözüm bilinçaltında öz,ruhsal, genetik ve geçmiş düzeyde içimizde, bilinçaltında gerçekten affettiğimizde ve bıraktığımızda iyileşiyoruz. Gerçekten içinizde de affetmek istiyorsanız çözüm daha da derine inip Theta Healing, Access ve Kutsal Aktivasyonlar gibi metodlarla gerçekten affetmekten geçiyor. Kanser günümüzün vebası haline gelmiş durumda.
 
Sağa bakıyoruz Kanserden ölmüş haberi geliyor. Sola bakıyoruz yine aynı. Günümüzdeki gıdalar buna çok da yardımcı değil açıkçası. Her tür unun genetiği bozulmuş ve bedenimiz bunu hazmedemiyor.Tek çözüm glutensiz un, bunun da maalesef birçok kişi bilincinde değil.                                                                         
Bu şartlarda kendimize daha iyi bakmak zorundayız. Daha fazla bilinç gerekiyor. Zihin temizliği. Bunu gerçek düzeyde başardığınızda zaten bedeniniz eskiden ihtyaç duyduğu gıdalara yönelmiyor. Daha doğal beslenmeye yöneliyor.
 
Sonuçta çözüm sizde...Bedeninize daha iyi bakıp, hayatınızı daha fazla keyifli ahle getirmeniz için neler mümkün?
 
Not. Bahsetmiş olduğum tekniklerin bir kısmı kitabım 'İsteyin Ki Olsun'da...(RayYayınları)
 
www.joyyasammerkezi.com, Bilgi için. theta80@hotmail.com
 
Her nerde bedenimde olumsuz düşüncelere tutunarak bunları çoğaltarak kanser hücreleri yaratmayı seçtiysem bunun yıkıp yaratımını iptal ediyorum.Olumsuz düşünceler yaratmama ve bedenimde bunlara tutunmama sebep olan tüm kişiler kendiniz dahil, durum ve düşünceleri affetmenin, öfke ve nefret ve kin duygularının bedeninizden tamamiyle bırakılmasının ve sebep olan anlaşmaları bitirmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ve kanser hücreleriniz olmadan kanserle acı yaratmadan, tamamiyle sağlıklı olarak varolmayı bilmek isterseniz EVET diyebilirsiniz. Ve bunlar size Theta Healing® ile yapılacaktır.(Dahası için Theta Healing seminerlerine ve Access Foundation a bekliyoruz...).
 
#byhumeyragurel#kendinoldünyayıdeğiştir #uyantürkiyem #Dahafazlabilincicinnelermumkun#accessconsciousness #thetahealing
 
Toplam blog
: 6
: 715
Kayıt tarihi
: 05.02.08
 
 

Üniversite. İşletme-Bsc.İnternational Business Administration, US-İnternational University. İlgi Al..