Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Belli bir yaştan sonra aşık olmak nedir?

Belli bir yaştan sonra aşık olmak nedir?
 

Aşk aşk içindir!


Aşk insanın her döneminde başına gelebilme ihtimali yüksek olan bir tür hastalıktır; bahsettiğim bir kadının, bir erkeğe olan aşkı, bir erkeğin bir kadına olan aşkı...

Özellikle herşeyi ayıplayan, yargılayan, önyargılar ve güdülerle hareket eden bir toplumda yaşıyorsanız, artık belli bir yaşa geldiniz, sizin için hayat bitmiş demektir, çok ayıp hiç olacak iş mi?

Yetişkin biri su çiçeği çıkarsa çoğumuz biraz da komik bularak acil şifalar (! ) dileriz...

Zaman kimse için durmadı, durmayacak, insanları şu demir kalıplarına yerleştirmeden, hayatın akışına bırakarak yaşatsanız olmaz mı?

Aşka inanmak, aşkı hissetmek, heyecanı tüm hücrelerine kadar duymak, ruhun ve bedenin aynı anda titremesi bunlar çok hoş duygular...

Biz o kadar çok ciddiye alıyoruz ki hayatı, kendimizi, kurallarımızı ; zindana çevriliyor yaşam. Ne yapalım yani rakamlar artmış, zaman geçiyor, aşık olmayacak mıyız?

"Aaaaaaaaaaaaaaaa, bu yaşta kızamık çıkarmış ne kadar ayıp" mı diyeceksiniz ? Aşk aşk içindir, aslında aşkın kendisidir çekici olan !

Bizim yaptığımız değer yüklemek karşı tarafa, yaşam bir varmış, bir yokmuş, bırakın ileriki yaşlarda da su çiçeği çıkaralım, ne olur yani?
 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..