Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '19

 
Kategori
İnternet
 

Benim İşletmem Askıya Alındı

Google benim işletmem hesabına sahip olan veya yeni işletme hesabı açacakların genel itibari ile uğradıkları bir sıkıntı son zamanlarda oldukça artmaya başladı. Öncelikle bu sorunun nedenini söyleyelim sonra çözümüne geçelim.

Google benim işletmem askıya alındı durumu yeni olan birşey değil daha önceleri de olan birşey ama özellikle son zamanlarda artmaya başladı. Çünkü, şuan Google de yaklaşık 11 milyon sahte işletme bulunmaktadır. Bu yüzden Google kendince çözümler aramakta bu çözüm arayışı içerisinde ise yeni açılan işletmeleri, işletme üzerinde değişiklik yapan yerleri hızlıca askıya almaktadır. Bunun muhakkak çözümü var ama biz öncelikle Google'nin bu olaylara dur demesine çok sevindik.

Bu Konum, Kalite Sorunları Nedeniyle Askıya Alınmıştır

Bu üstte verdiğimiz şekilde veya İşletme girişiniz kalite sorunları nedeniyle askıya alındı diye bir uyarı alıyorsanız size pratik çözüm yolunu iletelim. Öncelikle yapmanız gerekenler;

Panele girip sol kısımda bulunan Destek yazılı yere tıklayın,

Sağ tarafta bir kutu açılacak orada en altta yer alan Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? kısmına tıklayınız,

İşletme bilgilerini düzenle kısmına tıklayınız, 

Ve son olarak işletme düzeltme linkine tıklayınız.

Bu işlemleri yaptıktan sonra karşınıza çıkacak 3 seçenek vardır. E-mail, telefon ve canlı sohbet desteğidir. Burada en etkili olanı ise canlı sohbet seçeneğidir. Bunu seçerek orada Google benim işletmem yetkilileri ile görüşerek işletmenizin askıya alındığını belirtiniz. Kendileri sizden öncelikle firmanızın karşıdan ve sağdan soldan çekilmiş tabelasını isteyecekler. Bu tabelaları onların attığı maile cevap olarak atarsanız işletmeniz 24 saat içerisinde açılacaktır. Bu yüzden siz önce tabela resimlerini bulundurup daha sonra sohbete bağlanabilirsiniz. Sohbet hafta içi 09:00 - 17:00 arasındadır sadece.
Eğer tabelanız yok ise bunu da özellikle belirterek farklı bir yol göstermelerini sağlayınız.

 
Toplam blog
: 2
: 255
Kayıt tarihi
: 11.06.19
 
 

İzmir de ikamet etmekteyim ve yaklaşık 6 yıldan bu yana seo işleri ile meşkul olmaktayım. Daha ço..