Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Beren gidiyor, yerine Nurgül geliyor!

Beren gidiyor, yerine Nurgül geliyor!
 

Yaz sezonunun içerisinde bulunduğumuz ve mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde televizyon dünyasındaki cadı kazanının fokur fokur kaynadığını görüyoruz. Bu ortamda hemen her gün yepyeni haberlerin ve iddiaların ortaya atılması gayet normal bir gelişme haline geliyor. Yani insanlarda bu tarz haberlerin çıkması konusunda bir beklenti oluşuyor. Hatta bu beklenti kısa süre sonra alışkanlık haline geliyor.

Televizyon dünyasından gelen ve kısa süre içerisinde yayılım gösteren bu haberlere örnek olarak gösterebileceğimiz bir gelişmenin haberi Star ekranlarında izlediğimiz Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili olarak geldi. Geçtiğimiz sezon başlayan ve kadrosundaki müthiş isimlere rağmen reyting konusunda hayal kırıklığı yaratan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadın başrolünün değişeceği iddiası ortalığı karıştırdı.

Diziye daha sonradan katılan ve Kösem rolünü üstlenen Beren Saat'in senaryo gereği yaşlandırılmak istendiği, bunu yapma nedeninin ise dönem atlaması yapılmasının istendiği biliniyordu. Ancak Saat cephesinden buna olumsuz yanıt alınınca, Beren Saat'in ilerideki halini oynamak için bir kadın başrol arayışına girilmişti. Gelen son haberlere göre bu arayış mutlu son ile sonuçlandı.

Beren Saat'in oynadığı ve yeni sezonda dönem açısından daha da ileriye gidecek Kösem rolünü büyük bir sürpriz olmaz ise ;  son olarak Paramparça'daki rolü ile izlediğimiz Nurgül Yeşilçay canlandıracak. Yeşilçay'ın yaş olarak Beren Saat'tan ileride olmasının yanı sıra oyunculuk konusunda adaptasyonundaki başarının bu tercihin yapılmasında etkili olduğu belirtildi.

Beren Saat'in dizi içerisindeki huzursuzluğunu fark etmeyen kalmamıştır. Buna bir de reyting sıkıntısını eklediğimizde bu tarz bir değişimin şart olduğunu da anlamıştık. Nurgül Yeşilçay'ın dizi tutturamama ya da bitirememe durumu gözümüzü korkutsa da, yapıma yeni bir soluk katabileceğini ve birçok izleyiciyi yapıma doğru çekebileceğini düşünüyoruz.

Beren gider Nurgül gelir belki ama, sonuç değişmez gibi. 

Göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..