Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş Avrupa'da da gümbür gümbür ilerliyor! BJK:2 HJK:0

Beşiktaş Avrupa'da da gümbür gümbür ilerliyor! BJK:2 HJK:0
 

Quaresma şov devam ediyor...


Sezonun flaş takımı Beşiktaş, Avrupa'da da gümbür gümbür...

UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Finlandiya'nın Helsinki takımı karşısında üstün oynayan Beşiktaş, 2-0 galip gelerek lige katılma yolunda büyük avantaj elde etti.

Ligde Bucaspor deplasmanına çıkan onbirde ciddi değişiklikler yapılarak çıkılan karşılaşmada farklı kadro ve dizilişe rağmen takım hüviyetinden hiçbir şey kaybetmeyen siyah beyazlı temsilcimiz akıllarda hala büyük bir soru işareti olarak duran Hilbert ve Türk futboluna büyük bir ünlem olarak düşen Quaresma'nın golleriyle galip gelmeyi bildi.

Quaresma, yıldız transfer kimliğine yakışır futbol sergilemeye devam ederken hocası ve transferini gerçekleştiren yönetimini göklere çıkarıyor.

Hakan Arıkan'ın yokluğunda kaleyi teslim alan Cenk görevini hakkıyla yerine getirirken arkasında oynadığı defans bloğuna da güven verdi.

Zapo, Ernst, Bobo iyiydi.

Schuster yılın takımı olmaya aday ekibini her geçen gün organize futbola adapte ederek taraftarına güven ve umut veriyor.

Finlandiya temsilcisi karşısında elde edilen iki farklı galibiyet, takımın form düzeyi de göz önünde tutulduğunda tur için yeterli görünüyor.

Tebrikler Kartallar...

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..