Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '18

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş’tan Farklı Tarife

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor arasında ciddi anlamda kalite farkı var. Nitekim bu fark skora da yansıdı.

Öncelikle Beşiktaşlı futbolcuların, 12 puanla ligin son sırasında yer alan rakipleri karşısında oldukça motive olduklarını belirtmek gerekiyor. Siyah- beyazlılar, maçı bir kupa finali ciddiyetiyle oynadılar. Elbette bu durum oyuna ve skora yansıdı.

Maça hızlı başlayan, golleri attıkça iştahı da artan ve tempoyu da kendisi belirleyen Beşiktaş’ta kötü oynayan futbolcu yoktu. Negredo gol atamasa da, oyunda kaldığı süre boyunca önemli işler yaptı. Onun yerine oyuna dahil olan Love ise iki gole imza attı. Love’un Beşiktaş forması altında golle yeniden buluşması, Kara Kartal’ın gelecek maçları açısından çok önemli.

Pepe, yine harika bir maç çıkarttı ve güzel futbolunu attığı golle süsledi. Önce Pepe’nin partneri olarak görev yapan, 56.dakikadan itibarense Oğuzhan’ın yerine orta sahaya geçen Medel, performansıyla tribünlerin takdirini kazandı.

Etkili oynayan Babel ve Quaresma son vuruşları yapabilseler skor çok daha farklı olabilirdi.

Ve elbette Talisca… Brezilyalı futbolcu yine müthiş işler yaptı. Attığı iki gol birbirinden güzeldi. Lakin ikinci golü daha bir güzeldi. Esasen Beşiktaş’ta kaleyi karşıdan ve cepheden gören, yani gol şansı olabilecek bütün serbest vuruşları Talisca kullanmalı. Üç kulvarda yarışan siyah- beyazlıların, bu tür serbest vuruşları Quaresma’nın deneme tahtası olarak kullanma lüksleri yok!

Önümüzdeki Cuma akşamı Atiker Konyaspor maçıyla zorlu bir fikstüre başlayacak olan Beşiktaş, zorlu süreç öncesinde böyle gollü bir galibiyetle moral ve güven kazandı. Geçen hafta Alanya galibiyetiyle umutlanan Karabük’ün ise işi oldukça zor. Kırmızı- mavililer, yönetimsel hataların sonuçlarını yaşıyorlar. Bununla birlikte Levent Açıkgöz’ün futbolcuları güzel bir mücadele örneği veriyorlar. Haftaya kendi sahalarında oynayacakları Akhisar maçı, onlar için Beşiktaş karşılaşmasına göre çok daha büyük önem taşıyor.

https://www.facebook.com/tolgaersari/

https://twitter.com/tolgaersari

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..