Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş’tan İkinci Yarı Büyük Dönüş

Beşiktaş’tan İkinci Yarı Büyük Dönüş
 

 

Beşiktaş, Kayseri’de gerçekten zor ve önemli bir işe imza attı. Kara Kartal, iki defa yenik duruma düştüğü maçı 4-2 kazanmasını bildi.

İlk yarı Beşiktaş için hiç de hoş geçmedi. İşin gerçeği ilk yarıya tamamen bireysel hatalar damga vurdu. Kayseri Erciyesspor’un kazandığı penaltıda Atiba’nın, ikinci golde de Ersan’ın hatası vardı. Beşiktaş’ın golünde ise Erciyes defansındaki iki futbolcunun açık hatası vardı.

Beşiktaş ilk yarıdaki futboluyla hiç umut vermedi. İkinci yarı ise sahada daha farklı bir Beşiktaş vardı. Siyah- beyazlıların biraz hareketlenmeleri beraberlik golünü getirdi. Bu golde Gökhan’ın vuruşu gerçekten güzeldi.

Beşiktaş’ın oyundan düşmeye başladığı dakikalarda Bilic, Olcay’la Muhammet’i değiştirdi. 3-2’den sonra da Oğuzhan’ı sahaya sürdü. Bilic böylece ayağında top tutan futbolcuları sahaya sürerek topa sahip olmayı istediğini gösterdi. Böylece gol yemeyi de engelledi. Çünkü bu değişiklikler öncesinde futbolcular topa geriden rastgele vurmaya başlamışlardı.

Beşiktaş’ta sol bek ihtiyacı açık bir şekilde kendini gösteriyor. Ersan elinden geleni yapıyor ama orijini sol bek olmadığı için sıkıntı yaşıyor. Ayrıca sol kanadı ileriye dönük olumlu kullanamıyor. Ersan iyi niyetle birkaç deneme yaptı ama başarılı olamadı. Beşiktaş geçen yıldan beri sol bek sıkıntısı yaşıyor. Hala sol bek alınamamış olması bence ciddi bir hata.

Beşiktaş, iki defa yenik duruma düşüp, ikinci yarı büyük bir geri dönüş göstermesine rağmen mükemmel bir futbol sergilemedi. Buna rağmen Beşiktaş açık bir şekilde maçı kazanmayı hak etti. Özellikle ikinci yarı daha etkili oldular. Siyah- beyazlılar iyi bir takım olmuşlar. Takım oyununu iyi oynuyorlar.

Yine de bazı isimleri sahada görmek iyi oluyor. Bunların başında Oğuzhan geliyor. Oğuzhan son golde müthiş bir asist yaptı ve maçın durgun adamı Almeida’yı golle buluşturdu. Oğuzhan şu anda sisteme ve Fernandes’e takılıyor. Bilic belki ileride ona göre bir pozisyon yaratabilir.

Fernandes’in sıkıntılarından kurtulması gerekiyor. Bu iş bir an önce çözülmeli. Fernandes önemli bir futbolcu.

Bu arda Veli’yi de unutmayalım. Veli, Beşiktaş’ta dinamo görevi yapıyor.

Sonuç olarak Beşiktaş büyük bir geri dönüşe imza attı. Bilic’in Beşiktaş’a kazandırdıkları belli oluyor.

Beşiktaş’ın ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağına inanıyorum.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..