Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Beykoz bu programa kilitlendi…

Beykoz bu programa kilitlendi…
 

Programın moderatörlüğünü Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür yapacak


Beykoz basınında ilklerin öncüsü Dost Beykoz, bir ilke daha imza atıyor. Dost Beykoz yazarları Mavi Karadeniz TV ekranlarında, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile buluşuyor...

1994 – 1999 yılları arasında Belediye Başkanı olduğu Beykoz’da, 2009 Yerel Seçimleri’nde, 11 aday adayı arasından sıyrılıp 2. kez başkanlık koltuğuna oturan Yücel Çelikbilek, ilk kez bu kadar kapsamlı açıklamalar da bulunacak.

Beykozlunun cevap aradığı, sormak istediği bütün soruların, Dost Beykoz yazarları tarafından televizyon ekranlarında Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e sorulacağı programa, izleyiciler de twitter üzerinden bağlanarak, sorularını başkana iletebilecekler.

Beykoz yerel basınında bir ilk olarak gerçekleşecek olan programa; Dost Beykoz Başyazarı ve İmtiyaz Sahibi Kader Gür moderatör olarak katılırken, Genel Yayın Yönetmeni Bilgehan Murat Miniç, Yazı İşleri Müdürü Sinan Kavrak, Yayın Koordinatörü Erdal Öztürk ve Köşe Yazarı Muharrem Kaşıtoğlu da soruları ve yorumlarıyla Beykozlunun sesi olacaklar.

Başta; 2B ve kentsel dönüşüm olmak üzere, Beykoz da yaşanan; imar problemi, 2013 yerel seçimleri, Büyükşehir Belediyesine yapılan devirler, Beykoz'a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar gibi Beykozlunun yakından ilgi duyduğu sorular bu programda ilk ağızdan canlı olarak cevaplarını bulacak.

Yaklaşık 3 saat ile devam edecek programda, www.twitter.com/dostbeykoz adresinden vatandaşların soracağı sorulara da cevap verilecek.

28 Eylül Cuma akşamı saat 21 00 de başlayacak olan program Mavi Karadeniz TV ve internet üzerinden yayın yapan Beykoz TV den canlı olarak yayınlanacak.

www.dostbeykoz.com

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..