Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '07

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Beykoz musıki derneği

Beykoz musıki derneği
 

29 Nisan 2007 Pazar günü benim için baya bir yoğun gündü. Annem Türk Sanat Müziği fanatiği olduğu için Pazar günü, ilk önce Altunizade Kültür Merkezi'nde düzenlenen TSM konserine ondan sonra da, Beykoz Musiki Derneği'nin düzenlemiş olduğu TSM ve THM konserine katıldık. Konser de izleyici olarak Beykoz Belediye Başkanı, yönetim kurulu üyeleri , AKB ilçe teşkilat başkanı , çeşitli derneklerinin (Kastamonu ve Kars) başkanlarının da katılması ile konsere ilgi epey bir arttı. Sami Derintuna beyin kendine has uslubuyla sunmuş olduğu konser tüm katılanları gerek TSM gerek Türk Halk Müziği şarkılarıyla hoş vakit geçirtip bizi ayrı ayrı dünyalara götürdü.

Türk Sanat Müziği saz heyetinin Türk Halk müziğini de çok güzel şekilde sunması gerçekten mükemmeldi. Koro şefi Nevin Çalışkan, gerçekten çok başarılı bir koro hazırlamış.Kendisini , korosunu ve saz heyetini bir kez daha kutlarım.

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, konserde söylenen her şarkıya eşlik etti ve solo yapan heyecanlı gençlerin heyecanlarını bir nebze olsun bastırması için manevi yönden epey destek oldu.Hatta bazılarını özellikle ayağa kalkıp tokalaştı.konserin sonuna doğru da koro içine katılarak şarkılara birebir eşlik etti.Böyle samimi başkanlar olduğu için gerçekten sevindim.Çünkü genellkile belediye başkanları , ilçe konserlerine pek katılmazlar , ya eşlerini yada annelerini , kayınvalidelerini gönderirler. Duyduğum kadarıyla dernek için yeni bir konser salonu sözü de vermiş.

Musikiye ilgisi olanların , Beykoz Musiki Derneği'ni takip etmelerini tavsiye ederim. Kimbilir belki konserlerin birinde beni bile görebilirsiniz.

konserle ilgili detayları ve fotorafları görmek isterseniz http://www.dostbeykoz.com adresini tıklayabilirsiniz.


Resim :Dost Beykoz ,
 
Toplam blog
: 116
: 735
Kayıt tarihi
: 27.07.06
 
 

1994 Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat bölümü mezunuyum. Aynı üniversitede Genel İktisat Polit..