Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '13

 
Kategori
Voleybol
 

Beykozlu voleybolcu Yeliz Başa'nın Güney Kore macerası başladı

Beykozlu voleybolcu Yeliz Başa'nın Güney Kore macerası başladı
 

BEYKOZSPOR'DA VOLEYBOLA BAŞLAYAN YELİZ GÜNEY KORE'DE....


Beykozspor Voleybol Takımı altyapısında spora başlayan ardından uzun süreli bir Beşiktaş macerası yaşayan Beykozlu Voleybolcu Yeliz Başa yeni takımı Hyunda Hıllstate ile antrenmanlarına başladı. Beşiktaş’tan Japonya’nın Nec Red Rockets takımına transfer olan başarılı sporcu, burada kendi özel seyircisini yakalamayı başarmıştı. Takımının en başarılı ve skorer oyuncusu olarak her maç sonu alkışları fazlası ile alan Başa, sezon sonunda Güney Kore ekiplerinden HyundaıHıllstate’dan gelen transfer teklifini kabul etmişti. Yaz İstanbul’da geçiren ve ailesi Çubuklu’da ikamet eden Yeliz Başa, Güney Kore macerasını başlattı.

Türk insanına samimi derecede ilgi gösteren bir ülkeden yan Japonya’dan, bir başka Türkiye sevdalısı bir ülke olan Güney Kore’ye geçişyapan Yeliz Başa şimdiden ilgi odağı olmasını başarmış durumda. Japonya’ya transfer olan ilk Voleybolcu olma ünvanına da sahip bulunan yetenekli isim aynı şekilde Güney Kore Liglerinde oynayacak ilk Türk Voleybolcusu ünvanını da elde etmiş durumda. Yeliz Başa Facebook Profilinden yaptığı paylaşımda şu mesajları iletti ;

Sevgili Arkadaşlar;

Ülkemden çok uzakta , Bayrağımızı en yukarlara taşımak ve Ülkemi en iyişekilde temsil etmek için çıktığım bu yolda, sizin verdiğiniz destek ve Dualarınızla , yolumda emin adımlarla hedefe doğru ilerliyorum. Bu yola başkoydum. Bu yola çıkarken , sadece eşim , ben , ufak bir valiz , inanç ve büyük bir iman ile yola çıktık. Sizlerin desteğiniz ile bir aile olduk ve bu sevgi ve destek yumağı büyüdü. Antreman ve maç temposu yoğunluğundan çok sık cevap veremiyorum, lütfen kusuruma bakmayın. Hepinize ,desteklerinizden dolayı ayrıayrı teşekkür ediyorum. Buradan Fan sitesini yöneten Ceyda kardeşime de emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim.

Dualarınızı , desteklerinizi lütfen esirgemeyin....

Saygı ve sevgilerle......

Yeliz BAŞA 

 
Toplam blog
: 2
: 583
Kayıt tarihi
: 04.10.12
 
 

Hayırlısı ile başladık... Beykoz İlçesinden spor haberleri ile yolculuğumuz başlıyor.... Memn..