Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Bingöl'de Polis'e saldırı. 8 Polis şehit 7 polis yaralı...

Bingöl'de Polis'e saldırı. 8 Polis şehit 7 polis yaralı...
 

Son günlerde artan terör olayları, ne polis, ne asker dinliyor…

Devlete ait ne varsa hepsi tehdit altında!

Son birkaç ay içinde devlete, devletin güvenlik örgütlerine yönelik saldırılara bakıldığında, alınan önlemlerde bir yetersizlik olduğu açıkça görülüyor.

İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu bölgede, artan saldırılar ve verilen şehitlerin halka duyurulmaması, terörü bitirir mi?

Terörü bitirmek için her hangi bir mücadele örneği göstermeyen sorumlular, maalesef müzakere ile terörü önlemeye uğraşıyor.

İktidar terörü önlemek için çaba göstermezken, iktidarın kendi eliyle yarattığı mahkemeler, bu ülkenin yurtseverlerini, aydınlarını aynı gerekçelerle içeride tutuyor.

İktidar tarafından çıkartılan yargı paketlerinin kime yaradığını hep birlikte görüyoruz. Çıkartılan yargı paketinin terörü nasıl azdırdığı gözler önünde.

3. Yargı paketiyle serbest bırakılan 438 terör örgütü üyesinin tekrar dağa çıktığını bilmeyenimiz yoktur her halde. Terör örgütü mensuplarını sınıra ‘Çadır Mahkemesi’ kurarak yargılayan iktidar, maalesef artan terör saldırıları karşısında, çaresizliğini terör saldırılarında şehit olanların gazete ve televizyonlara haber olmasını önleyerek, terörü bitirebileceğini sanıyor.

Evet, yine saldırı, yine ölüm…

Bingöl Karlıova'da polis aracının geçişi sırasında mayın patlaması sonucu 8 polis şehit oldu.

Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında patlayan mayın, yeni acıların yaşanmasına neden olup, en az 8 eve ateş düşürdü.

Bu elim saldırıda 8 polis şehit olurken, 7 polis de yaralandı.

Hatırlarsanız, Karlıova'da hafta içerisinde PKK'nın şehir yapılanması olduğu ileri sürülen KCK'ya yönelik bir operasyon vardı. Operasyonda gözaltına alınanların mahkemeye çıkarılışı nedeniyle Bingöl'den çevik kuvvet ekipleri takviye için Karlıova'ya gitmişti. Görevini tamamlayan polislerin dönüşü sırasında saat 10.15 sularında patlama meydana geldi ve maalesef 8 polis şehit oldu. 7 Polis de yaralandı.

Aslında söylenecek fazla söz yok.

Sözün bittiği yerdeyiz!

Zalimine bu kadar âşık bir toplumun bunu hak ettiğini düşünmüyor da değilim. Bekir Coşkun’un yazdığı gibi; bu halk Atatürk’ü hak etmiyor. Terör karşısında aczini gizlemeyen bir iktidar partisi, hala yüzde 50’lerde geziniyorsa, söyleyecek ne kaldı ki?

Bence bu terör olaylarından kurtulmanın bir yolu var. O da CHP’yi lağvedip, tüm üyelerini içeri tıkmaktan geçiyor. Baksanıza Afyon’daki cephanelik patlamasına sabotaj deyip duruyorlar…

Oysa bu basit bir kaza!

Ve bu tür kazalar Hindistan, Pakistan gibi ülkelerde de oluyor.

Taktir-i İlahi…

Şehit polislerimize tanrıdan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve şehit yakınlarına metanet diliyorum.

Ulusumuzun başı sağ olsun.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..