Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '09

 
Kategori
Haber
 

Bir kurban daha

Bir kurban daha
 

Her gün kadın olarak bir kurban daha veriyoruz, sayıları hızla çoğalan bu katiller kana doymuyorlar. Daha dün bir programda kocası tarafından ikiyüz küsur bıçak darbesi alan kadının hayata nasıl sarıldığı ve yaşam mücadelesi anlatılıyordu. Nerde olursa olsun vahşet hep kadınları buluyor. Bu kadınların suçu nedir?böylesine kıyım neden?

Şimdi zaman falan değişmedi arkadaşlar, aynı zihniyet aynı adaletsizlik yine devam ediyor. Üstelik para kazanan kadın oluyor, hem parasını hem bedenini hem de ruhunu veriyor, posası kalana kadar kullanılıyor. Eskiden ezilen kadın şimdilerde piresleniyor, kalıba sokulamayıncada imha ediliyor.

Yanlış anlamayın ben koyu feminist falan değilim, sadece insanım, erkeklerde aynı zulmü görse aynı tepkiyi veririm. Fakat kadın olunca insanın sol yanı daha fazla sızlıyor, durup düşünüyor. Bilmiyorum artık inanın beynim durdu, bu cinayetler ne kadar çoğalmaya başladı, belki de yakında aramızda gezen kadın kasapları da türeyecek.

Masum bir dünya değil, kan kokuyor her yer, vahşet saçıyor insanların gözleri, bozulmuş ruhları bedenlerinden fırlayıp bir canavara dönüşüyor.

 
Toplam blog
: 87
: 1722
Kayıt tarihi
: 21.11.08
 
 

İzmirliyim, 37 yaşındayım. Hayatıma İstanbul' da devam ediyorum. İşletme fakültesinden sonra meslek ..