Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

Bir türlü 'uyanmayan' kadın. Veya Bayan Horhor

 
 
Bugüne kadar okuduğum en acayip haber, geçen hafta New York Times'ta denk geldiğimdi. Anlatıyorum: Amerikalı evli bir çift. Her günkü gibi bir gün. Kadın 43 yaşında, gayet sağlıklı. Gece uyumak üzere yatağa yatıyorlar. Kadın, bunca yıllık evlilikleri boyunca bir kere bile horlamış değil. Ancak o gece, bir anda uykuya dalıyor ve anormal derecede horlamaya başlıyor.
 
Bu yazıya bu şarkı yakışır derim:
 
Wake me up before u go go! Hohoho. Bu şarkı insanı mutlu eder.
 
http://www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A&ob=av3e
 
 
 
(Elleme be İbo..kadıncagız azıcık kestiriyor işte.. Çekemiyorsun, evet. Bu şekilde. Net. )

...Neyse... Adam karısından çıkan ses karşısında uykusundan sıçrıyor, noluyor yahu diye. Dürtüyor, hani kımıldarsa belki sesi kesilir diye. Yok. Kadın gümbür gümbür devam ediyor hiiiç oralı olmadan. Adam bir kaç kere daha dürtüyor, tık yok. Sallıyor, sarsıyor, yok. En sonunda adamcağız 911'ı arıyor ve acil servise gidiyorlar. Kadın hala bilinçsizce uyumaya ve çılgınlar gibi horlamaya devam ediyor. Bu böyle birkaç gün devam ediyor, inanabiliyor musunuz. Derken konusunda uzman bir nöroloji uzmanı dayanamayıp duruma el atıyor.

Şimdi burada uzun uzun anlatmam gereksiz ama pek çok testten sonra kadının hiç uyanmayabileceği, uyansa bile beyninde kalıcı bir hasar kalmış olabileceğini söylüyor doktor, kocasına. Tam da bu sırada kadıncağız uyanıyor, neredeyim ben, neler oluyor şeklinde. Hiçbir sıkıntısı yok, kafasının kazan gibi olmasından başka.

Meğer kalbin sol ve sağ bölümlerini birbirinden ayıran duvarda minnoş bir delik açılmış ve bu yüzden küçüçük bir kabarcık kan yoluyla beyne gitmiş. Sonra da sönmüş. Ya da öyle bir şey işte. Yani ortada bir şey yok. Kadın rüya aleminde uzun bir tatile çıkmış.


Biz de günde sekiz saat uyuyunca çok uyudum be İbo diyoruz...

Millet dört gün kestiriyor be top...Tabii ya, hayat ona güzel..

Hayırlı günler dilerim yavrularım.
 

 
Toplam blog
: 13
: 1307
Kayıt tarihi
: 30.01.12
 
 

Sondan başa gideyim. İş: Temmuz 2011'den itibaren freelance yazar olarak yola devam ediyorum. Cos..