Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Birbiri hakkında ve diğer etrafındaki her şeyle ilgili konuşan kadınlar…

Birbiri hakkında ve diğer etrafındaki her şeyle ilgili konuşan kadınlar…sakınmak lazım onlardan kendini. Ne arkadaşlıklarından yarar gelir ne de sevgililiklerinden ne de eşliklerinden.

Hayatta ne yapacağına dair fikri olmalı bir kadının..bunun için, hayatına anlam katmak için, hayatı daha çok sevmesi için ve ancak yanından bir erkek olduğu taktirde anlam kazanan yada kazandığını sanan kadınlar, ve bu kadınlar sakınmalı erkekler kendini.

Görünüşünde sinsilik olan kadınlardan sakınmalı erkekler kendilerini…bu kadınlar etraflarına bakarken kafalarında türlü tuzaklar kurarlar, hep planlar yaparlar içten değillerdir hep pazarlık yaparlar ama dıştan değil içten pazarlık!

Yüzlerine gülerler erkeklerin güzelde olabilirler çok kez ama yoktur işte o ince küçük nota ruhlarında, doğal değillerdir çünkü..

Hep düşünürler kiminle ne nerede nasıl paradigmalarını ve etraflarına bakarak konuşurlar etraflarındaki insanların hayatlarını..önemli değildir onlar için hissedişler sadece konuşacak malzeme lazımdır onlara, bunlardan beslenir ruhları ve işin kötüsü doymak nedir bilmezler.

Başkasının sevgilisini, başkasının sözünü, başkasının duygusunu, başkasının giysisini, başkasının ne yaptığını ve başkasının hayatında nesi varsa konuşurlar.

Kalpleri doğal değildir çünkü, ruhları bağımlıdır. Hayatlarına çektikleri erkeklerle renk katarlar hayatlarına. Hep süslüdürler, hep şıklardır çünkü süsleri olmazsa kendilerini çıplak hissederler, beğenilmeyeceklerini sanacak kadar güvensizlerdir kendilerine, kalplerine, ruhlarına.

Ve erkekler; düşerler tuzaklara kolayca, belki anlamazlar belki anlarlar ama anlamak işlerine gelir, belki de anlar ve giderler.

Ve erkekler; kandırılırlar türlü oyunlarla, belki kanarlar oyunlara, belki kanmazlar ama kanmak işlerine gelir, belki kanmaz ve giderler.

Ve erkekler; hep arayışta olan karışan frekanslardan doğru dalga boylarını sezemez, dinleyemezler.

Ve ancak gerçek bir kadınla karşılaşan erkek kendini gerçekten şanslı sayabiliyor çünkü gerçek bir kadın ancak gerçek bir erkekle karşılaşıyor.

Tıpkı Şems’in dediği gibi :

Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar…
Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor.
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli.


Aşkla ve sevgiyle kalın..

 
Toplam blog
: 36
: 1049
Kayıt tarihi
: 03.09.10
 
 

Merhaba, Kadıköy doğumluyum. Beş yaşında başladığım ilkokul serüvenim ana kucağından ayrılan ..