Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bizim hayatımız

Sinemaya kız arkadışımla gidip Issız Adam filmini izliyoruz. Şimdi yangın çıkmaz mı? Ne bir görevli ne de itfaiye memuru var. Sonunda ne mi oldu. Genç yaştaki çocuklar sinemaya olan sevgilerini arkadaşça geçen zamanlarını kaybettiler ve oradan sadece tesadüf eseri kız arkadaşımla beraber kurtulup derin bir oh çektik. Sonraki zamanlarda kız arkadaşımla olan sorunlarım arttı ve arkadaşlığımıza ara vermek zorunda kaldık

Yine bir yeşilçam filmi izlemekteyim. Köyden kente yeni gelmiş aile ve şehirde tanıdıklarının olduğu fakat buraya geldiklerinde onların öldüğünü öğrendiklerinde hayatın acımasızlığıyla karşılaştıkları an benim gözyaşlarımı akıtmamı sağladı. O anda yatmışım aşağı tabi. Deprem olmaz mı yer sallanıyor. O anda balkonda olan annem telaş yapıp kendini aşağı bırakıp ölüyor. Ben yaşıyorum. Sonra da ailemizde miras kavgası yaşandı.

Kafetaryada üniversite arkadaşlarımla buluşup yemek yedik. Sonra tv salonuna geçip dvd den Fransız yapımı film verdik. Filmde kadın tatiline işi dolayasıyla ara veren kocasını tatil köyüne gelip orada ticaretle meşgul olan adamla aldatıyordu ve sonra yine birlikte yaşamaya devam ediyorlardı. Aldatılma anında çılgınca öpüşme sahnesi herkesin ilgisini çekmişti ki orada bulunan tüp patlayıvermişti. Tabi korkanlar ne yapacaklarını bilmiyordu. Sonrasında herkes tüp gaz olan yerlere gitmemeye karar verdiler.

Bizim sorunumuz bence bencilliğimiz olmamalı bencilliğimizi diğer insanlara benimsetmeli onları teşvik etmeli böylece vakti eşref gelmiş olur allaha emanet olun..

 
Toplam blog
: 5
: 42
Kayıt tarihi
: 10.05.14
 
 

Açıköğretim fakültesi kamu yönetimi bölümünü 2014 te inşallah bitirmiş olacağım. siyaset spor gün..