Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '11

 
Kategori
Tarih
 

Bizler Evlad-ı Fatihan torunlarıyız

Bizler Evlad-ı Fatihan torunlarıyız
 

Bizler dünyanın en genç devleti olan Kosova'da yaşayan Türkleriz.Bu topraklarda atalarımızın bize miras olarak bıraktığı o güzelim dilimize ve dinimize sahip çıkanlarız.

Yaklaşık 620 yıldır bu topraklarda yaşayan Kosova Türkleri zulümden bir türlü kurtulamadı. Yıllar geçtikçe artan zulüm kimi Türklerin dilini değiştirmesine, kimilerinin de bu topraklardan göç etmesine neden oldu. Bizse bu topraklarda kalan son Türkleriz. Atalarımızın mirasını korumak ve güzel Türkçemizi yeni nesillere bırakabilmek için ölüm pahasına bizi yok etmek isteyenlerle savaşanlarız.

Değerli okuyucular,size sorarım. Bir zamanlar bizim olan topraklar, şimdi başkalarının elinde. Fakat o yerlerde yaşayan kardeşlerimiz neden acı çekiyor? Neden bir türlü huzura kavuşamıyor?

Maalesef düşmanlarımız sandığımızdan da çok. Aslından bu bir gerçek ki onlar bizden çok korkuyor. Onlara ''Ben Türk'üm'' dediğimizde içlerini bir korku sarıyor. Korktukları her hallerinden belli oluyor. Aslında bizden korkmaları çok normal. Çünkü bizler dünyanın önünde saygıyla eğildiği, bir zamanlar dünyanın tek hakimi olan bir ulusun evlatlarıyız. Tarihe Türk'ün gücünü altın harflerle yazdırlan büyük cengaverlerin torunlarıyız.

İşte düşmanlarımızın bizden korkmalarının ve bizi yok etmek için ellerinden geleni yapmalarının asıl sebebi bu. Maalesef birbirimize sahip çıkamıyoruz ve bu da onların açısından büyük bir avantaj. Çünkü biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket etsek dünyanın yeniden tek hakimi oluruz. Bizler Atamızında dediği gibi muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kandan alanlarız. Bizler, yüce Türk milletinin ve şanlı bayrağımızın gelecekteki bekçileriyiz.

Her nerede yaşıyor olursak olalım, birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Birbirimizi koruyup, kollamalı ve düşmanlarımızın karşısına bir birlik halinde çıkmalıyız.

Her nerede yaşıyor olursak olalım, birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Birbirimizi koruyup, kollamalı ve düşmanlarımızın karşısına bir birlik halinde çıkmalıyız.

 
Toplam blog
: 6
: 639
Kayıt tarihi
: 29.10.11
 
 

Şahsen Kosova vatandaşıyım.  Balkan coğrafyası Türk nufusundan Kosova Türklerine mensubum.  Ü..