Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '19

 
Kategori
Blog
 

Blog Yazısı Nasıl Yazılır ?

Her Şey Iyi Bir Başlık İle Başlıyor.

Göz alıcı, çekici ve güzel bir unvanınız yoksa insanlar tam olarak içeriğinize hareket ederler Her gün sosyal medyada veya RSS yayınınızda çıkan tüm makaleleri göz önünde bulundurun – kesinlikle her birine tıklıyor musunuz? Muhtemelen, yalnızca ilginizi çekenlere hızlıca göz atıyorsunuz.

Dönüşümü olacak bir blog yazısı oluşturmak istiyorsanız, sektörünüzdeki diğer insanların ne yaptığını ve hangi müşterilere ulaştıklarını araştırın

İlk adımınız, odaklanılacak bir anahtar kelimeyi (veya daha iyisi birden çok anahtar kelimeyi) izole etmek olacaktır. Bir anahtar kelime bulduktan sonra, bir sonraki adım, anahtar kelimenin yer alabileceği farklı bir fikir bulmaya çalışmaktır. Her zaman anahtar kelimeyi iyi bir başlıkta kullanmak isterseniz, biraz fikir edinmek gerekir, iyi ve dikkat çekici bir başlık, kullanıcıyı çekecektir.

Ziyaretçilere sitenizi terk etmesi için bir bahane vermeyin.

Burada bize seviye atlayın – öncelikle, sayfanıza trafik çekmek için arama motorlarına güveniyorsanız, okuyucularınızın çoğu bırakmak için can atıyor demektir. Birileri sayfanıza Google üzerinden yönlendirildiğinde, muhtemelen bir sürü başka bağlantıdan geçiyordur. En dikkat çekici başlık ile sizden bilgi almak isteyecektir.

Ziyaretçilere sitenizde sörf yapmayı bıraktıracak bir neden verirseniz (veya sadece başka bir sekme açıp başka bir şey aramak için bir sebep verirseniz), muhtemelen onları geri almayacaksınız. Bunu önlemek için, kendi web sitenizdeki diğer yayınlarla bağlantı kurmak için elinizden geleni yapın ve kopyayı açıklamadan karmaşık terminoloji veya kısaltmalar kullanmaktan kaçının. Ziyaretçilere kopyada kullandığınız ilginç/garip ve değişik kelimelerin tanımını bulmak için tekrar Google’a gitmeleri için bir neden vermeyin!

 
Toplam blog
: 8
: 89
Kayıt tarihi
: 18.10.14
 
 

2001 yılında başlayan internet serüvenim, bir çok firmaya danışmanlık yaparak ve kendimi bazı konul..