Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '07

 
Kategori
Sinema
 

Tatlı Cadı

Tatlı Cadı
 

TRT’li yıllarda televizyonda vazgeçilmez dizilerimizdendi Tatlı Cadı. Samantha ve Darrin tüm evlerde ailelerin birer parçası olmuştu. Tatlı Cadı’yı Elizabeth Montgomery oynardı. 90’lı yıllarda ölüm haberi yayınlandığında tatlı cadı sevenler olarak hepimiz üzülmüştük.

Yeşilçam, televizyonun tatlı cadısını beyazperdeye taşırken Filiz Akın’dan daha uygununu bulamazdı. Hollywood ise Tatlı Cadı filmi için 2005'e kadar bekledi.

Sinemanın en güzel kadını Nicole Kidman’ı her seyrettiğimde ne güzel “Samantha” olur diye düşünürdüm. Tatlı Cadı’nın filminin çekileceğini ve başrolde Nicole Kidman’ın oynayacağını duyduğumda Ankara’ya gelir gelmez bu filme gitmeyi planlamıştım. Gidemedim, o haftalar hiç uymadı demek ki.

Bu haftasonu televizyonda rastladığımda Tatlı Cadı'yı izledim ve çok sevdim Samantha’yı. Nicole Kidman 30 yıl önce televizyondan izlediğimiz Samantha kadar güzel ve şirindi. Will Ferrell ise alışkın olduğumuz Darrin değildi.

Cadı olduğunun farkında olmadıkları İsabel’e Samantha rolü veriliyor. Eski parlak günlerine dönmek isteyen aktör Jack yeni Tatlı Cadı filmine çok büyük umutlar bağlamış.

30 yıl öncesinin Tatlı Cadı günlerini anımsamak ve Tatlı Cadı’yı anmak isteyenler için şirin bir film.

Film hakkında:

Tatlı Cadı (Bewitched)
Yönetmen: Nora Ephron
Oyuncular:
Nicole Kidman: Isabel Bigelow/Samantha
Will Ferrell: Jack Wyatt/Darrin
Shirley MacLaine: Iris Smythson/Endora
Michael Caine: Nigel Bigelow
Yıl: 2005
102 dakika

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..