Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '09

 
Kategori
Öykü
 

Bodrum Fantazileri ve Salsa'yla Biten Evlilikler -2-

Bodrum Fantazileri ve Salsa'yla Biten Evlilikler -2-
 

''Salsa''


- Bu arada Nejat'ın işleri açılmış, Boğaz'da yapmış olduğu villalardan yüklü paralar kazanmıştır. Yeni yatırımlar yeni firmalar kurmaktadır. Yabancı bir sigara firmasının, Türkiye'de yeni kurulan fabrikasından tüm Anadolu'ya, sigara dağıtımı sözleşmesi imzalamış, bunun içinde gerekli yirminin üstünde tır satın almıştır. Zamanla yurt dışı nakliyeyede başlamıştır. İnşaat işlerinin yanında nakliye, ayrıca havuz malzemeleri imal eden firma kurmuştur. Bununlada yetinmemiş yedek parça ithaline girmiştir. Nejat'ın personel sayısı 15o geçmiş, şirketlerini tek çatı altında, Selsa adlı plazasında toplamıştır. Bir nevi aile şirketi statüsünü hep korumuştur. Emel'de şirkete gidip gelirken, çalışma ortamının cazibesine kapılmış, Nejat'ın sekreterliğini yapmak istemiştir. Nejat nekadar karşı çıksada, Emel dediğini yaptırmış, işe başlamıştır.

- Tabi Emel şirkete gidip gelirken, bazı sezgileri Nejat'ı yanlız bırakmamasını, kendisini şirketteki bazı kimselere hissettirmek istemesinden kaynaklanmıştır. Bazı duyumlar kulağına gelmesi de muhtemeldir.

- Nejat; Çok çalışkan, üretken, yeniliklere açık, imalatı çok seven bir kişiliktir. Eline geçirdiği bir çocuk arabasını inceler, hatta onu söker çalışma mekanizmaları hakkında fikir yürütür. Bazen o kadar derin düşünür ki, araba kullanırken kırmızı ışığı bile farketmez. Anlatmayı çok sever, bazen sevdiği konular üzerinde saatlerce konuşmaktan uzanmaz. Nejat dost canlısı bir insandır. Onun için yanlız kalmaktan hoşlanmaz, muhakkak yanında sohbet edecek birileri her zaman vardır. Personelinin iyi yaşamasını, hayat standartlarının yüksek olmasını ister, bayramlarda, yılbaşılarında muhakkak hediyeler vermeyi ihmal etmez.Nejat'ın aynı zamanda bayanlara karşı olan zaafıda şirket içinde kulaktan kulağa yayılmıştır.


- Hatta, zaman zaman şirkete, uzun boylu, yeşil gözlü sarışın bir bayan gelir. Bu bayanın Nejat'ın metresi olduğu söylenmektedir. Şirketin muhasebecisi olan Aynur hn. alınan bir daireye ait senetlerin ödenmesinde dikkatini çeken İlke Hn.adına senetlerin yapılmış olmasından şüphelenir. Nejat'ın bu daireyi İlke Hn.a hediye aldığı daha sonra ortaya çıkar.

- Selmin kararını vermiştir. Yurt dışında okuyacaktır. Yozlaşmaya yüz tutan burada ki yaşamına bir son verecektir. Üniversiteyi ABD'de okuyacak kendini ispatlıyacaktır. Bütün işlemler tamamlanır, Newyork'a uçma vakti gelmiştir. Aile Atatürk Hava Limanında Selmin'i yolcu etmek için beklemektedirler. Vedalaşılır ve Selmin yeni dört yıllık Üni. yaşamına doğru yolu çıkar..

- Emel var gücüyle çalışmaya vermiştir kendini, fakat Nejat kendini göz altında gibi hissetmekte, Emel'in varlığından memnun değildir. Emel'in şirketten erken çıkmasını hatta yarım gün kalmasını istemektedir.

- Emel bir anlam verememekle beraber bu isteğe, fazla üstüne gitmez Nejat'ın. Emel kafasındaki planlarını gerçekleştirmek için Nejat'ı fazla işkillendirmek istememektedir. Emel şeytani fikirlerini zaman içinde yavaş yavaş gerçekleştirmeyi düşünmektedir..

Devamı var..

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..