Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Boyner'e yakışır

Boyner'e yakışır
 

Dün Güniz sokak'ta Demirel'in çağrısı üzerine Cindoruk ve Mesut Yılmaz ile birlikte üçlü, süpriz bir buluşma gerçekleşti.. Buluşmanın nedeni basına net bir açıklama yapılmazken, siyaset yorumcuları tarafından Ocak ayında yapılacak olan DP kongresinde Mesut Yılmaz'ı Genel Başkan adayı olarak Demirel'in öngördüğü şeklindeymiş.. 

Siyasette 24 saat uzun bir zamandır..Ocak ayına kadar Çiller'i de davet edecektir Demirel.. 

Duayen üstüne tanımlama olmadığına göre, piri'dir siyasetin Demirel..Yılmaz denir, Çiller denir, bir de bakmışsınız Demirel geçmiş DP'nın başına.. Görün o zaman ülke'de esen rüzgarları.. Ne Erdoğan kalır ne de Kürt sorunu diye bir şey.. 

"Demirel'in iktidar olduğu dönemde de Kürt sorunu vardı, çözebilseydi o zaman çözerdi" demeyin.. O dönemlerdeki iklim başka, şimdiki iklim başkadır ülkede.. 

Washington ile birlikte Gülen, Demirel, Obama üçgeninde çözülecektir Kürt sorunu. 

"İki anahtar" vaadinde olduğu gibi vatandaşı rahatlatacak bir ekonomik vaad, bir de Terör'le ilgili vaad'te bulundu mu silip süpürür oyları.. 

Biz, Demirel, Çiller, Yılmaz derken özellikle Kürt realitesine bir konuşmasında farklı bir bakış açısı getiren Cem Boyner'i de göz ardı etmeyelim.. 

Doksanlı yılların ilk çeyreğinde siyasette dersini almış biri gibi görünen Boyner'i ciddiye almak istiyorum..Demirel için kullandığım değerlendirmeyi Boyner için de kullanmak istiyorum.."O dönemlerdeki iklim başkaydı ülkede, bu dönemde başka".. 

Genç'dir, dinamiktir Boyner.. Uluslararası ticari konjonktür'de prestiji yüksek. Defosuz'dur..Yakışır Başbakanlık.. 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..